fbpx

Cele mai noi poVEȘTI din Lumea lui MOMO

img

poVEȘTI din Lumea lui MOMO înseamnă știri, noutăți, articole și evenimente pentru părinții interesați să fie știe cum avem grijă de siguranța emoțională a copiilor și dezvoltarea lor. Este pentru părinții curioși să descopere și să învețe lucruri noi deopotrivă despre copii lor, dar și despre ei înșiși.

Jurnal de grădiniță

img

Click aici pentru a descoperi toate minunățiile pe care le fac copii în Lumea lui MOMO. Bucurie, proiecte și tot felul de activități zilnice …

Taberele MOMO

img

Alfă direct de la copii și părinții de ce iubesc să meargă În Tabără cu Lumea lui MOMO. Albume de poze, veselie, tot felul de aventuri și amintiri …

Vorbește lumea

img

Au fost, sunt și multe vor fi bucuriile pe care le experimentăm împreună ccu copiii, părinții și prietenii Lumii lui MOMO. Aceste articole și interviuri reprezintă o părticică din acel mare „mulțumesc” pe care-l simțim zi de zi.

Resurse pentru părinți

img

Ca parte a misiunii noastre ne-am propus să cultivăm o comunitate primitoare, în care părinții, educatorii și îngrijitorii se susțin reciproc. Iată de ce, pe lângă evenimentele dedicate părinților, din când în când împărtășim în scris din experiența noastră.

10 Ani @ Lumea lui MOMO

10 Ani @ Lumea lui MOMO

05
nov.

08:00 am - 09:00 pm

Ce punem în loc când pune...

Ce punem în loc când punem limite copiilor

11
nov.

05:30 pm - 08:45 pm

Online

Crăciun

Crăciun

24
dec.

08:00 am - 11:30 pm

Satul Muscelean

Borcanul cu amintiri

img

În borcanul nostru cu amintiri veți găsi tot felul de știri, articole și evenimente care spun povestea Lumii lui MOMO începând din octombrie 2011 și până în luna martie 2018.