fbpx

2 săptămâni de cadouri pentru 2 ani de carte

Este fix acea perioadă din an, când telefonul sună mai des niciodată, iar emailul curge. Părinții scriu despre problemele pe care le trăiesc în timp ce încearcă să își acomodeze copiii la grădiniță. Lacrimi, întrebări, confuzii..și iar intrebări..și ce mă fac, Mira dacă nu funcționează?? Să schimb grădinița sau să las copilul acolo în urlete orice ar fi? Să mai aștept o perioadă, să mai crească, dar cât? Și ce fac când mă împloră să nu-l duc mâine la grădiniță? Deschid netul si găsesc o mulțime de păreri, sfaturi experiențe, la care să mă uit mai întâi? Cât durează acomodarea, cât durează plânsul? Dacă il las plângând il traumatizez? Și dacă nu se va acomoda ce fac, îl țin acasă și cât?

Pe 8 octombrie, intre 16.00 și 18.00 ofer 2 ore de întrebări și răspunsuri părinților care acomodează copiii la grădiniță. Se întâmplă online, așadar poate participa oricine, de oriunde. Vin cu intenția de a aduce liniște, ușurință și încredere. În voi și în copii.

Cum participi?

Intră pe site-ul Editurii Univers, cumpără cartea la promoție Grădinița pentru totdeauna – are un preț special – și apoi înscrie-te pentru seminar și asteaptă confirmarea locului. Vei primi curând linkul de conectare la zoom. Sunt 50 de locuri în total, deja jumătate s-au epuizat.

About Author

Mira Loghin

Creator de concepte educaționale care servesc viața trăita conștient. Coach, trainer în comunicare nonviolentă. Omul care a dat prima suflare de viață centrului de educație alternativă pentru copii între 1-10 ani, Lumea lui MOMO. Autoarea cărții„Grădinița pentru totdeanuna” ... dar, înainte de toate acestea, copil universal.

Related posts

cartea Grădința pentru totdeauna

Grădinița pentru totdeauna — de unde poți achiziționa cartea Mirei Loghin

Grădinița pentru totdeauna — de unde poți achiziționa cartea Mirei Loghin Acum câteva zile, mai bine zis pe Pe 21 septembrie, cartea Grădinița pentru totdeauna a serbat un anișor! Pentru că mulți dintre voi, dragi părinți și prieteni ai lumii lui Momo, ne-ați întrebat de unde o puteți achiziționa,...

Citește