fbpx

Echipa Lumea lui MOMO

Copii hrăniți, acceptați, iubiți și apreciați

img

Atunci când copiii vin la Lumea lui MOMO, ne dorim ca ei să se simtă hrăniți, acceptați, iubiți și apreciați. Unul dintre cele mai bune moduri pe care știm să facem acest lucru este să ne asigurăm că educatorii noștri se simt la fel.

Una dintre preocupările noastre este să avem o echipă fericită, motivată, împlinită să găsească în fiecare zi sens și sprijin. Și investim cea mai mare parte din timpul nostru de formare în aceste nevoi și calități pe care ne dorim să le aibă. De aceea atunci când te alături echipei noastre, cea mai importantă calitate este deschiderea către continua procesul de învățare ca om și educator.

Oferim oportunități ample pentru dezvoltarea abilităților și îndrumarea carierei. Atingând potențialul maxim, educatorii noștri sunt împuterniciți să ofere o experiență educațională completă pentru fiecare copil care vine în centrul nostru educațional, grădiniță etc.

Echipa Lumea lui MOMO

img
Pentru a sprijini și a recunoaște rolul nostru vital în creșterea următoarei generații, suntem încrezători în strategia noastră educațională care ne invită într-un mod creativ la observare, reflectare, adaptare, transformare și formare continuă.– Mira Loghin Fondator, Lumea lui MOMO
Mira Loghin

Mira Loghin

Fondator, Lumea lui MOMO

Mira Loghin este principalul antrenor al echipei educaționale Lumea lui MOMO, vizionarul, sufletul și prietenul fiecărui educator, mai ales când vine vorba despre nevoile de bază ale copiilor, modele de comunicare cu părinții și copiii, sprijin emoțional în situații dificile, conflicte sau cele mai eficiente metode învățare pentru categoria 0-6 ani.

Echipa educațională Lumea lui MOMO este o echipă vocațională plină de energie și creativitate, care se bucură de supervizare, pregătire pedagogică și psihologică continuă. Sunt oameni care iubesc copiii din tot sufletul și li se dedică în mod natural, făcând din profesia lor un scop în viață. Oameni care au înțeles că pentru a fi un bun educator este important să ai grijă de lumea ta interioară, astfel încât să oferi și să primești necondiționat.

Oare care este acea carte în care educatorul poate citi despre ce este cu adevărat învățătura? Copiii înșiși sunt această carte. Nu ar trebui să învățăm să predăm din nicio altă carte decât cea care stă deschisă în fața noastră și constă din copiii pe care îi creștem" – Rudolf Steiner Creatorul educației Waldorf

Sunt absolvenți de psihologie, pedagogie sau alte studii universitare, și se formează   pe toată durata unui an școlar, în modelul educațional Lumea lui MOMO, urmează cursul de educatoare Waldorf, cursuri de Comunicare Nonviolentă și alte cursuri de educație alternativă și experimențială.

Educatorii și pedagogii pe care i-am ales, sunt conștienți că dezvoltarea lor profesională este strâns legată de creșterea personală,  de calitatea vieții lor, de aceea atunci când și-au asumat acest rol la Lumea lui MOMO, deloc ușor, au făcut-o conștientizând impactul pe termen lung pe care îl au în viața copiilor.

Educatorii noștri primesc în mod regulat următoarele traininguri si formări profesionale:

echipa momo
  • Sistemul de gestionare a învățării pentru copii — instruire pentru a fi la curent cu problemele de dezvoltare a copilului și cu cele mai bune practici la clasă.
  • Practici de comunicare nonviolentă — pentru gestionarea tuturor situațiilor în care copiii au nevoie de sprijin emoțional, gestionarea conflictelor, separea de parinți, interacțiuni de grup
  • Tehnicii și principii educaționale Waldorf — oferit în parteneriat cu Federația Română Waldorf, prin cursul de educatoare organizat de mentorul și formatorul Waldorf Maria Voiculescu
  • Nevoile de bază ale copiilor în educația timpurie — definirea și identificarea nevoilor precum și cele mai eficiente strategii concrete, pozitive și clare pentru implinirea acestora.
Adina Vasiliu

Ema Dragomir

Director Grădiniță

În curând …

Ela Oarcea

Pedagog si Mentor Educațional in Pedagogia Waldorf

Ela este unul dintre cei mai buni educatori Waldorf. Si cand spunem asta nu ne raportam la felul in care respecta principiile pedagogice, ci mai degrabă felul in care trăiește impreună cu copii aceste principii. Când o vezi la clasă, stii ca acela este locul ei, aliniată autentic in valorile ei de bază. Din 2022 ingrijeste in grădinița noastră mentoratul echipei educaționale.

Ronny Popescu

Diana Joița

Educator grădiniță

În curând …

Anca Șomandră

Anca Șomandră

Educator grădiniță si Team Leader

Anca este echipa gradinitei noastre de 6 ani. Atunci când ni s-a alăturat avea deja o experienta de 10 ani in lucru cu copiii, ceea ce îi permitea să se simtă sigura pe ea si deschisă către ideea de nou. Ceea ce ne place azi la Anca, dincolo de capacitatile ei de structura, prezență, observare si intelegere a nevoilor copiilor, este felul in care a asimilat principiile unei educatii in care responsabilitatea fata de propria persoană este succesul acestei profesii. Când intrii la clasă este ncesar sa stii ritmul zilei si felul in care vei conduce ziua de grădiniță, insa cel mai important este sa fii tu acel model de empatie, integritate, încredere, autencitate, siguranță – calitati pe care ne dorim să le vedem și la copii.  Pe langă studiile de pedagogie Anmca a urmat cursuri de comunicare nonviolenta si pedagogia Waldorf.

Adina Vasiliu

Adina Vasiliu

Educator grădiniță

În curând …

Dana Mantale

Educator pregrădiniță

În curând …

Mădălina Enache

Educator pregrădiniță

În curând …

Ana Ivan

Îngrijitor și iubitor de casă și curățenia copiilor

În curând …

Educația, chiar și a unui copil mic nu urmărește, să-l pregătească pentru școală, ci pentru viață.

— Maria Montessori

Înscrie-ți copilul la grădiniță