fbpx

Cum să nu te veselești? Cum să nu ne simțim pe zi ce trece mai motivați, când avem parte de așa cuvinte tandre, frumoase, scrise cu drag de prietenii taberelor Momo?

❤️  ❤️  ❤️

Împărtășiri de la prietenii taberelor MOMO

„Dragă Mira, aș vrea să-ți mulțumesc pentru tot ce faci și ne-ai oferit, pentru conectarea pe care o aduci în familia noastră, pentru comunitatea frumoasă pe care o construiești. Ne-a plăcut tare mult în tabără și anul acesta și am reveni cu drag și anul viitor. Ne-am bucurat de locația extraordinară—nu știu cum le găsești, de meniul sănătos, de oamenii pe care îi aduni în jurul tău și în echipa ta. Am avut ocazia să interiorizăm mai bine experiențe și informații care au fost prezente și anul trecut.”  —Fam. Milasan, Cluj

„O săptămână de relaxare mintală și emoțională. M-am simțit ca între prieteni din secunda 1, și asta m-a ajutat să mă eliberez de toate gândurile și emotiile negative, adunate în ultimele luni acasă și la serviciu. Sentimentul care mă încearcă acum este împlinirea, nevoile mele de conectare cu fetița mea, de relaxare, odihnă, mișcare, socializare simt că au fost atinse pe deplin. Voi mai reveni cu siguranță în tabără. Vă mulțumesc!”

„Simt recunoștință și bucurie pentru toate momentele frumoase. M-am bucurat de o companie bună, compania copiilor, a părinților, a organizatorilor, a gazdelor, a naturii înconjuratoare. A fost o tabară minunată în care îmi doresc să mai revenim în fiecare an, ca un SPA pentru suflet. Alexandru mi-a spus că s-a simțit bine și cel mai mult i-a placut Balul (petrecerea de final).”

„Dragă Lumea lui Momo, îți multțumim pentru experiența trăita în această tabără, pentru caldura pe care o transmiți, draga Mira, pentru momentele frumoase trăite aici. A fost o experiență unică și plecăm liniștiți și încărcați de energie pură. Te iubim, Mira!”

„Noi ne simțim marcați de frumos și de trăiri minunate. O tihnă placută sufletului, inundați de bucuria privirii și plini de amintiri dragi. Și, da, ne simțim recunosători pentru toate aceste emoții pe care voi Momolinii ni le-ați înlesnit.” — Rodi, Cristi și Luca Tramvai

„Pentru noi, tabăra cu Familia MOMO a fost așa ca o călătorie prin viață: începând cu o reîntoarcere în copilăriepentru că ne-am jucat, Doamne, ce ne-am mai jucat, așa ca pe vremuri, ca la bunici, continuând cu ocazia minunată de a ne aminti cum a început iubirea noastră, a părinților și cum a apărut Eva și ne-a făcut viețile extraordinare, ca în cele din urmă să descoperim ce frumos este să fim împreună, atât noi trei, cât și noi toți care ne-am urcat sus la Potcoava și timp de o săptămână ne-am deschis inimile și am sărbătorit viața cu lucrurile ei simple și valoroase. Toți Momoamenii sunt minunați, dar Mira cu initiațiva ei face lucruri cu adevărat miraculoase, pentru noi experimentele și orele petrecute cu Monica și Ian au fost extrem de prețioase, iar Oana cu inima ei maaaare este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut în ultimele luni. Vă mulțumim din suflet.”  — Simona, Adi și Eva

„Orice călătorie se sfârșește, însă întotdeauna apar noi drumuri și oportunități. În această săptămână a fost mult joc și creativitate, armonie și relaxare. Suntem recunoscători pentru oamenii minunați pe care i-am întâlnit și pentru timpul petrecut în natura. Vă mulțumim!”.

“Safira a zis: mi-a plăcut că m-am jucat cu copiii, chiar dacă nu am fost pregatită să împart jucăriile. Mi-a placut că am stat cu părinții. Noi am trăit clipe minunate. Am trecut prin mai multe stări: bucurie, emoții de eliberare, experiențe care m-au determinat să mă bucur și mai mult de viață. Ne-am fi dorit să dureze mai mult această tabară!”

About Author

Avatar photo

Related posts

andreea călinescu

Andreea Călinescu — Tabără în familie cu „Lumea lui Momo”

Povestea Andreei Călinescu și a familiei sale despre zilele petrecute în tabără începe cu intenția lor și căutarea unui „unui alt gen de vacanță în familie”, o vacanță care, așa cum mărturisește ea, să-i bucure pe toți trei și care să-i apropie.

Citește