fbpx

10 Ani @ Lumea lui MOMO

Încarc Evenimente

10 Ani @ Lumea lui MOMO

11/05/2021 @ 08:00 am - 11/05/2021 @ 09:00 pm

05 nov. 08:00 am - 09:00 pm

aniversare 10 ani MOMO

Astăzi, 5 noiembrie 2021, trăim una dintre cele mai frumoase bucurii … Să aniversezi 10 ani @ Lumea lui MOMO reprezintă un moment plin de emoții dintre cele mai variate …  bucurie, împlinire, nostalgie, speranțe.

(…. aici trebuie să scrieți ce aveți de gând să faceți cu acest prilej. Paragraful de mai jos este doar o completare. În plus, era vorba ca Mira să scrie și un articol pe tema acestei aniversări).  

10 ani @ Lumea lui MOMO

Ne-am dorit să marcăm această aniversare de 10 ani într-un mod special, așa că împreună, întreaga noastră echipa  și mulți alți prieteni, ne-am adus aminte o parte din lucrurile minunate pe care le-am trăit împreună. Așadar, vă invităm cu mult drag să vizitați rubrica specială Aniversare de 10 Ani. Aici veți găsi povești despre cum s-a născut ideea Centrului de Educație Alternativă Lumea lui MOMO, cine este personajul MOMO care ne-a inspirat, cum știm să sărbătorim cu mic cu mare evenimentele importante și câte alte și mai câte:

În plus, avem câteva mărturisiri emoționante despre ce au însemnat toți ani pentru Mira, dar și pentru părinții care și-au pregătit viitorii școlari aici:

 

 

Details

Organizer

Venue