fbpx
tabară momo 2021
Sutem extrem, extrem de încântați că astăzi putem spune liniștiți, că dăm startul sezonului cu numărul 9! Vă invităm „În tabără cu Familia Lumea lui MOMO 2021” la Cabana Izvoranu. Aici vă vom întâmpina într-un spațiu al oportunităților … de conectare cu sine și cu toți cei dragi vouă. Un spațiu unde conectarea cu natura și comunitate se întâmplă pur și simplu. O tabără de vară cu adevărat pentru întreaga familie în mijlocul naturii și fărăr niciun fel de griji cotidiene. 7 zile în care să vă deconectați total de la ritmul vieții agitate de zi cu zi. Vă poftim la conectare cu voi înșivă, cu copii voștrii, cu natura, și energia benefică a jocului. E o vacanță dedicată bucuriei de a fi și a fi împreună.
Intenția noastră este să plecați acasă cu energie bună, bucurie în suflet, amintiri frumoase, o mai bună înțelegere a propriilor emoții și abilități crescute de comunicare, prin antrenamente intensive de comunicare empatică. Puteți să-i spuneți cum vreți – tabără de family building, tabără de dezvoltare familială etc. Avem la dispoziție 7 zile să împlinim aceste deziderate. Cum vom face toate acestea? Cu activități  gândite pentru toată familia. Sesiuni de parenting și dezvoltare personală pentru adulți. Activități pentru copii — bricolaj, gătit, cusut, pictat, jocuri de echipă, drumeții, etc. Seara ne aduce împreună, deopotrivă părinți și copii, în jurul focului. După ce
Moș Ene duce la somn liniștit copii, părinții mai rămân la un pahar de vin bun și povești de viață care leagă sau consolidează prietenii.

Cât de ziua de lungă…

Joacă în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim. Râsete și voie bună. Tăvăleală pe deal și miros fân abia cosit. Peladat și biciclete. Drumeții cu mic cu mare. Gătit în aer liber. Și ceva lucrușoare mai serioase pentru părinți: conectarea cu partenerul de viață; socializare cu oameni mari ca noi; discuții pentru adulți facilitate de Monica Reu și Mira Loghin. Învățăm să arătăm grijă și înțelegere față de cei aparent „de neînțeles”. Degustăm un pahar de vin bun sau o țuică tare, fiecare după preferințe!
  • Activitități — drumeții la pas, cu bicicleta sau călare; programe dedicate de joacă, creativitate, bricolaj, explorare în natură pentru copii cu tehnici de comunicare empatică; șezători pentru părinți;
  • Balul de Absolvire — la finalul călătoriei, adică Petrecerea de Încheiere;
  • Workshop-uri — facilitate de Monica Reu și Mira Loghin, traineri în Comunicare Nonviolentă; vom lucra și învăța despre relațiile de iubire din viața noastră, comunicare și conectare;
  • 6 instructori – mentori — vor avea grijă ca toate nevoile voastre să fie împlinite.

În tabără cu Familia Lumea lui MOMO 2021

Înscriere și pachete financiare …

  • Serii de tabără — 28 iunie – 4 iulie, 12-18 iulie și 27 iulie – 2 august
  • Vârstele potrivite ale copiilor — Vârsta limită este de 3-5 ani, astfel încât să poata stă departe de părinți pe o durată de 2-3 ore, alături de alți copii la joacă; și copii peste 6 ani și chiar 11 ani sunt bineveniți;
  • 6 nopți de cazare în camere duble spațioase sau la cort (cu acces la facilități de toaletă și duș)
  • Pensiune completă cu 3 mese pe zi și 2 gustări; 3 opțiuni de meniu: vegetarian, lacto-vegetarian, non-vegetarian
  • Înscriere — primul pas: completați acest formular, unde găsiți toate detaliile privitoare la costuri; dacă v-ați decis la un pachet, completați toate informațiile și trimiteți. Datele se vor înregistra, iar noi vom valida înscrierea.  Locul rămâne rezervat timp de 72 de ore, până când efectuați prima plată.
  • Detalii — pentru orice întrebări și clarificări, ne puteți scrie la adresa [email protected].

Cabana Izvoranu Buzău

Cabana Izvoranu

Gazda #sezonului 9 „În tabără cu Familia Lumea lui MOMO 2020” va fi Casa Izvoranu, o pensiune tare primitoare de 4 margarete. Decorată în stil tradițional românesc, aceasta dispune de: 12 camere spațioase; fermă proprie unde putem hrăni animalele domestice; bucătărie de vară. Pentru jos și relaxare avem: spațiu outdoor amenajat pentru cățărat, legănat, ascuns și alunecat pentru toate vârstele; bănci pentru citit; terase umbroase; lac și pârâiaș; loc pentru foc de tabără.

La final mai avem un singur lucru de adăugat pentru cei care n-au fost cu noi în tabără. Atenție, mare atenție, tabere noastre dau dependență!

Vă așteptăm cum iubire și voie bună În tabără cu Familia Lumea lui MOMO 2021!

About Author

Avatar photo

Related posts

andreea călinescu

Andreea Călinescu — Tabără în familie cu „Lumea lui Momo”

Povestea Andreei Călinescu și a familiei sale despre zilele petrecute în tabără începe cu intenția lor și căutarea unui „unui alt gen de vacanță în familie”, o vacanță care, așa cum mărturisește ea, să-i bucure pe toți trei și care să-i apropie.

Citește