fbpx
Atelier dedicat pregatirilor de Pasti
cu Alexandra Marcu, instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie
Sambata 8 aprilie ora 11.00
Voi cum va decorati casa de Pasti? Ati pus grau la incoltit? Si crengute de salcii la inmugurit? Venim noi cu o idee jucausa..avem nevoie de multi sclipici, lipici si hartie colorata in fel si chip! Dar si culori de pictat! Dar si oua de decorat! Dar mai ales de maini zambarete de lucrat!
Vino alaturi de noi in Sambata Floriilor sa iti exersezi creativitatea si indemanarea! Ramai alaturi de copilul tau  si te bucura de o joaca impreuna, de conectare si timp de calitate.
Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.
Cost atelier: 55 lei (parinte + copil)
Durata: 60 minute
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti
„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend pentru copii si parinti, in care ne deconectam de la ritmul vietii noastre cotidiene pentru a ne conecta la ritmul de joaca. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat, cu noi jocuri de conectare, si o noua poveste.
Care sunt beneficiile copiilor nostri?
participa la activitati de grup
invata sa interactioneze cu alti copii – dezvolta increderea de sine interactiunea avand loc in prezenta securizata a copiilor
isi dezvolta increderea in sine –
isi vor dezvolta limbajul descriind ceea ce vad, aud si simt
vor face legatura intre cauza si efect (ce se intampla atunci cand pun apa in nisip sau cand tin gheata in mana)
vor invata notiuni legate de natura, animale, oameni
isi vor dezvolta abilitati motorii fine manipuland tot felul de materiale cu texturi si consistenta diferite
vor fi mai calmi pentru ca vor consuma orice disconfort interior fie ca e plictiseala sau o forma de agitatie
Dar beneficiile noastre, ale parintilor?
o legatura foarte stransa cu copilul nostru bazata pe incredere si cunoastere
o mai buna interactiune fizica si emotionala
redescoperim copilul din noi, zambim mai des si scapam de stres
ne stimuleaza creativitatea de a inventa jocuri, povesti si chiar jucarii
avem acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari
Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (in sala intra un singur parinte) iar participarea se face doar pe baza unei rezervari prealabile. Detalii se pot obtine la tel. 0723.565.113
Activitatile urmaresc devoltarea competentelor pe aceasta grupa de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.
** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la [email protected]. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts