fbpx
miruna ioani

Miruna Ioani, dragă prietenă, îți mulțumim cu recunoștință pentru alte și minunate cuvinte frumoase, pe care ni le-ai lăsat mărturie și-n acest an după Tabară cu familia Lumea lui Momo. Nu știm dacă simți bucuria pe care o aduc în sufletele noastre spusele tale, așa că vrem s-o lăsăm și noi mărturie aici. Este tare dificil să alegi cuvinte potrivite când te simți atât de emoționat, încântat, fericit … când știi că aceste aprecieri vin din partea unui om care se află pentru a treia oară cu noi în tabără. Te îmbrățișăm cu mult drag și sperăm să ne revedem în tabără anul viitor!

♥ 

„A fost vacanța noastră de după vacanță. A fost atât de bine, încât ne era aproape frică să ne întoarcem la viețile noastre.”

„Să nu vă imaginați că e o tabără de plasat copiii. Unde ei aleargă și tu bei cafele. Dimpotrivă, interacțiunea părinte-copil e încurajată. Sunt activități de familie dimineața și separate pentru adulți și copii, după-masa (…).”

„Ce îmi place mie e că aici oamenii poartă conversații cu sens, zilnic. Nu-și golesc gurile și nu-și umplu urechile cu discuții despre vreme. Și îmi place că nu e un spațiu perfect, în care toate mamele au unghiile făcute, toți tații fac masaj și niciun copil nu urlă.”

„Un alt beneficiu al acestei tabere sunt oamenii care participă. Care n-au funcții și nici diplome. Eram acolo doar mame și tați, soți și soții, femei și bărbați. Oameni mici și oameni mari. Din discuțiile pe care le-am avut, s-au lipit de mine lucruri pe care nu le găsești în cărți. Vă jur. Pentru că oamenii sunt vii, energia dintre ei e cea cu adevărat schimbătoare de inimi în bine.”

„A fost eliberator și inspirațional. A fost ca un reminder sănătos că e o alegere ceea ce trăim.”

Pe toți cei curioși să afle cum a trăit experiența acestei tabere Miruna, vă invităm să citiți articolul său intitulat În tabăra cu familia, Lumea lui Momo – acel concediu cu copiii, din care te întorci odihnit, publicat pe blogul său Și blondele gândesc.
P.S. Foto: Arhiva personală Miruna Ioani 

About Author

Avatar photo

Related posts