fbpx

Descriere și ofertă

ofertă tabără

Ce vă oferim în cele 7 zile de tabără cu familia Lumea lui MOMO

img

Ne-am gândit că cea mai bună cale de a ne cunoaște este să petrecem cât mai mult timp împreună. Și nu doar copiii au nevoie de mai multă apropiere, ci și părinții, adulții din familie. Mama și tata au și ei niște lucruri de împărtășit, de învățat. Și când este mai potrivit, dacă nu în vacanță, să descoperi lucruri noi împreună cu oamenii cei mai dragi ție?

Se poate spune despre taberele noastre că sunt antrenamente de comunicare empatică și iubire pentru viață, pornind de la ceea ce este important pentru noi să trăim. Puteți să-i spuneți cum vreți – tabără de family building, tabără de dezvoltare familială sau oricum altcumva.

Avem la dispoziție 7 zile de bucurie, de drumeții prin pădure sau pe coamele dealurilor,  de joacă în echipe, să construim relații noi și să consolidăm relații mai vechi.

7 zile de jucat cu copiii noștri așa cum demult visăm și nu reușim, 7 zile de conectare cu partenerii noștri de viață pentru a recăpăta tandrețea și intimitatea pe care cândva am avut-o, 7 zile de socializare cu alți părinți care au fix aceleași provocări cu ale noastre.

Un exercițiu  de împreună, de simplitate, compasiune și autenticitate!

Ritmul unei zile de tabără

 • Dimineața începe cu reconectare cu natura, cu energie, cu joacă cu copiii noștri așa cum ne dorim și de multe ori nu avem timp . Râsete și voie bună. Tăvăleală pe deal și miros de fân abia cosit. Pedalat și biciclete. Drumeții cu mic cu mare. Gătit în aer liber. Distracție multă împreună. Alături de alți părinți care caută același lucru.
 • După amiaza ne găsește împărțiți la Cafeneaua Părinților cu treburile noastre serioase de adulți, învățând să arătăm grijă și compasiune față de noi și înțelegere față de cei aparent “de neînțeles” și  pe Maidanul cu povești locul dedicat exclusiv copiilor,  cu creativitate, rasete, povesti și joacă alergând după nori roz. Astfel ne concentrăm pe activități gândite fie pentru toată familia, fie doar pentru copii sau doar pentru părinți. Fiecare cu trainerii și educatorii lor.
 • În pauzele de joacă, adică dimineața, prânz și cină mâncăm gustos și sănătos, uneori chiar și porții duble! Avem un timp special pentru ceai și prăjituri de casă delicioase, care ne vrăjesc să luăm pe furiș cel puțin una în plus. Unii din noi mai servesc somn la prânz, fără să conteze vârsta.
 • Seara vine povestea spusă la foc trosnit, cu ceai turnat în căni de lut. Glasul menestrelului ne adună șoptit, deopotrivă părinți și copii. Iar după ce copiii îl iau de mână pe Moș Ene și merg lip lip la somn părinții mai rămân în jurul focului degustând un pahar de vin și împărțind snoave de peste timp.

Așadar, timp de 7 zile vă deconectăm de la ritmul vieții cotidiene, pentru a vă conecta și reconecta cu energia benefică a jocului, a iubirii, cu bucuria de a fi și  de a fi împreună. Dorim să vă încurajăm să conștientizați lucrurile frumoase din viața voastră, să conștientizați darul cel mai prețios pe care îl aduce fiecare membru al familiei voastre: iubirea. Mai avem un singur lucru de completat pentru cei care încă n-au fost cu noi în tabără: mare atenție, taberele noastre dau dependență.

Dacă vă hotărâți să vă înscrieți într-una din taberele noastre

Vă rugăm să rețineți:

img
 • orice călătorie începe înlăuntrul fiecăruia, în mintea și în sufletul său
 • vocile pe care încercăm să le auzim, răsună în inimă și nu în mintea noastră
 • natura se dă în spectacol pentru noi în timp ce ne bem relaxați cafeaua
 • darul fiecărei zile suntem noi și familia noastră
 • punem accent pe ascultare, observare, contribuție și prezență
 • copiii noștri nu sunt ai noștri
 • toate darurile din lume încap în inimile noastre
 • iubirea necondiționată trăiește în timp ce ne eliberăm de presiunea așteptărilor noastre
 • nu este o tabără de copii în care vin și părinții, pentru că și părinții ajung să se conecteze la copilul interior
 • s-ar putea să plecați acasă cu întrebarea „cum pot să îmi rezerv locul de acum pentru la anul”
 • Deprind noi abilități de comunicare și relaționare într-o comunitate variată de copii și adulți
 • Consolidează comunicarea cu ceilalți membri ai familiei
 • Învață lucruri noi, se joacă liber, se relaxează, petrec timp de calitate în natură
 • Le crește încrederea în părinți, dar și în alți adulți
 • Simt libertatea de a încerca lucruri noi, descoperă curajul și încrederea în forțele proprii
 • au șansa de a experimenta viața intr-o comunitate mică, așa cum se întâmplă odinioară în cartierele mici sau la tară
img
ceapă
 • Ieșiți din puterea lui trebuie sau a lucrurilor bine făcute
 • Vă conectați la copilul interior, uitați de stres, lăsați deoparte agitația orașului și listele
 • Vă amintiți cum este să aveți timp pentru voi și spațiu personal
 • Vă relaxați activ și petreceți timp de calitate în natură
 • Stabiliți o mai bună comunicare cu copiii și cu partenerul vostru
 • Trăiți experiențe care vă ajută să aflați lucruri noi despre  copii, despre partener, ba chiar despre propria persoană
 • Aveți acces la o comunitate de părinți cu valori și preocupări comune

Oferta Taberelor de Familie Lumea lui MOMO 2022

img

Pentru cele 3 tabere din această vară am ales două locații care să ne fie gazde zilelor noastre de joacă, veselie și prietenie. Aici vom dormi, vom mânca, ne vom iubi, îmbrățișă, ne vom inspira unii de la alții, ne vom sprijini, ne vom juca și vom trece prin tot felul de experiențe împreună. Se spune că este nevoie de un sat să crești un copil, noi spunem că este nevoie de un sat să crești o familie…

 

SATUL MUSCELEAN, va fi gazda noastră în primele 2 tabere (iunie și iulie), din iunie și din iulie. Așezat în regiunea Câmpulung Muscel, în satul Cândești,  odată ce drumul se face către stânga și cobori spre pădure,  te îndepărtezi cu totul de viața ta urbană plină de facilități, zgomot, liste și pășești într-un sat de poveste, așa cum doar străbunicii obișnuiau să trăiască. Cu miros de humă și lână de oaie. Este locul unde prezentul și trecutul se îmbrățișează și te poftesc să guști o altfel de experiență.

Pentru că suntem într-un sat, fiecare familie va locui intr-o căsuță a ei, compusă dintr-o cameră cu 2, 3 sau 4 paturi, cu baie și o verandă generoasă. Sunt 14 astfel de căsuțe (10 duble, 2 triple și 2 cvadruple) amenajate în stilul tradițonal muscelean – pereți văruiți în alb, covoare lucrate manual pe pereți, dușumele din lemn, lavițe, blidar. În plus mai sunt disponibile alte 3 camere triple în casa cea mare, acolo unde se află și restaurantul. Simplitatea și bunătatea sufleteasca este ceea ce definește acest loc.

Ce ne-a inspirat pe noi? Bucuria oamenilor când ne-au deschis ușa, mirosul lemnelor din sobă și mâncarea fierbând domol la ceaun, gustul pâinii pe vatră, zacusca de vinete- cea mai bună mâncată până acum, bunătatea pământului dar mai ales dorința gazdelor de a face echipă cu noi să vă oferim amintiri pentru o viață.

Ne-au plăcut împrejurimile rupte de trafic, de stres, de poluare, intr-o natură prietenoasă și conținătoare, iazul din curte unde se poate pescui păstrăv de munte, poiana mare în care copiii se pot juca în libertate.

Capacitatea totală este pentru 17 familii, aceasta fiind și capacitatea taberei noastre organizate în acest loc. Vă invităm să cunoașteți mai bine complexul și opțiunile sale de cazare,  accesând linkul de mai jos, astfel încât opțiunile voastre să fie cât mai aproape de nevoile familiei voastre.

http://www.satulmuscelean.ro

img

CABANA IZVORANU, va fi gazda noastră în tabăra din august,  ei sunt de peste 5 ani prietenii noștri, o nouă familie care ne-a adoptat și noi pe ei. Aici s-au scris poveștile ultimilor 4 ani de tabere în familie, s-au tocit mii de metrii pătrați de iarbă, s-au încleiat sute de cizme prin noroaiele zilelor cu ploaie, și s-au mâncat peste 100 de ligheane cu gogoși.

Casa Izvoranu, este locul unde te poti lăsa liber să simti cum TU devii NATURA. La doar 30 km de orasul Buzau, într-un loc uitat de timp, cu paduri salbatice si peisaje de o frumusete aparte. Nu ajungi ușor, ai un traseu de 6 km cu drum de pământ pietruit.

Fiecare familie poate să ocupe o cameră dubă, triplă sau apartament/suita într-una dintre cele două clădiri Casa Izvoranu și Casa de la Fermă. Majoritatea camerelor sunt foarte spațioase și confortabile amintindu-vă de casele străbunicilor decorate în stil tradițional romănesc, dar și camere mai mici potrivite familiilor cu 1 copil. De regulă acestea sunt camere duble, și doar unele dintre ele permit așezarea unui pat suplimentar.

Cabana Izvoranu este la 6 km distantă de drumul național, într-un capăt de pădure, izolați dar în același timp protejați. Este locul unde copiii pot explora natura în siguranță, iar generozitatea spațiului ne da fiecăruia un sentiment de apartenența. Și aici avem un iaz pentru pescuit, teren de sport, loc de joacă pentru copii și multe spații de relaxare pe pajiște sau la marginea pădurii.

Capacitatea totală este pentru 18 familii, aceasta fiind și capacitatea taberei noastre organizate în acest loc. Vă invităm să cunoașteți mai bine locul și tipurile de camere accesând linkul lor, astfel încât opțiunile voastre să fie cât mai aproape de nevoile familiei voastre.

https://www.cabanaizvoranu.ro

Care sunt perioadele, capacitatea și locațiile aferente?

 • 19-25 iunie         Satul Muscelean  17 locuri/familii
 •   3- 9 iulie            Satul Muscelean  17 locuri/familii
 • 2-8 august          Cabana Izvoranu   18 locuri/familii
img

Pachete financiare Cabana Izvoranu

Family pack camera single standard

1 părinte și 1 copil

RON5400
pat matrimonial sau twin cu extensie
Family pack Cameră dublă standard

2 părinți și 1 copil

RON6560
 • Pat suplimentar 25 lei/zi
Family pack Cameră triplă superioară

2 părinți și 2 copii

RON7430
 • canapea extensibilă sau pat suplimentare incluse
Family pack apartament de lux

2 părinți și 2 copii

RON8120
 • 2 camere

Pachete financiare Satu Muscelean

Family pack cameră single

1 părinte și 1 copil

RON5340
Family pack cameră dublă

2 părinți și 1 copil

RON6440
 • Pat suplimentar 25 lei/zi
Family pack cameră triplă

2 părinți și 1 copil

RON6830
Family pack cameră cvadruplă

2 părinți și 2 copii

RON7400

Ce este important să știi înainte să te înscrii

 • Toate pachetele de tabără conțin servicii de cazare, masa (mic dejun, prânz, cina, gustare) exclusivitatea tuturor spațiilor comune, programul zilnic al taberei care include ateliere, jocuri, drumeții, workshopuri pentru părinți, echipa de traineri Lumea lui MOMO. Ceea ce achitați este înainte de toate costul unui concept unic de tabără de familie, creat  de Lumea lui MOMO, și pus în practica de o echipa creată special pentru asta.
 • Vârsta minimă a copiilor este 3,5 ani, însă îi acceptăm și pe frățiorii mai mici
 • La activitățile de după amiază copiii stau fără părinți, de aceea asigurați-vă că ai voștri copii sunt pregătiți să stea în compania altor copii și a educatorilor noștri. Copiii sunt 3,5 ani NU pot rămâne la aceste activități fără prezenta unui părinte.
 • Avem opțiuni vegane și vegetariene pentru cei care preferă aceste diete, însă nu putem găti la cerere, adică în afara menului prestabilit.
 • Veniți fără așteptări, nu de alta, dar ne va fi greu să vă mulțumim!
 • Suntem orientați către soluții satisfăcătoare și ascultare cu empatie, însă nu putem face minuni.
 • Posibil să nu vă placă camera când ajungeți, rețineți că nu avem posibilitatea de a mai schimba ceva. Studiați cu atenție tipurile de camere oferite de partenerii noștri, înainte să dați send formularului către noi.
 • După completarea formularului, așteptați să fiți contactați de noi pentru validare. Nu vă impacientați dacă vom răspunde în 2-3 zile, primele zile și ore de la deschiderea înscrierilor sunt intense!
 • Dacă aveți 3 sau 4 copii sau sunteți un părinte cu 2 copii, nu vă îngrijorați că nu găsiți oferta de preț potrivită. Bifați tipul de camera/pachet care vi se potrivește și vom recalcula ulterior în funcție de nevoile voastre.
 • Locurile se ocupă în funcție de momentul pe care îl ocupă fiecare în șirul înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit! Nu avem posibilitatea de a suplimenta locurile sau organizarea altor tabere în afară de cele anunțate.
 • Înscrie doar familia ta!
 • Nu există prioritate la înscrieri, încercăm să oferim șanse egale tuturor
 • Butonul de înscriere NU mai este activ. În acest moment toate taberele din această vară sunt SOLD OUT