fbpx

Ce spun părinții

Ce spun părinții despre grădiniță

img
Un loc în care e important cine e el, dar în aceeași măsură e fiecare. În care învățarea are loc doar prin joacă, cum e cel mai bine la vârsta asta. Un loc în care se pune mare preț pe natură și se împrietenesc copiii cu ea pentru totdeauna. Unde se conviețuiește cu spiriduși și zâne, iar la gustare se ronțăie morcovi, varză, mere și alte bunătăți. Unde e voie să plângi și să fii supărat, dar fără să lovești sau să jignești. Unde mari și mici se joacă împreună și învață unii de la alții că fiecare are locul lui, indiferent de vârstă sau alte determinări. Și cred că cel mai important, un loc de unde să plece neapărat tot el. Mai bogat în încredere, în prietenii, în cântecele și jocuri cu degețele, în momente de independență în care i-a fost bine și s-a descurcat, în amintiri colorate, parfumate, vesele.
Ioana SăndulescuMămică
Gradinița Lumea lui Momo e un loc de suflet, pentru suflet. Totul e atât de firesc și de frumos și de bun aici, încât simți că-ți lași copilul la un alt „acasă”, nu la grădiniță. Și, cu timpul vezi cum acest loc colorat, plin de joacă, cântec, poveste și un pic de magie îi priește puiului tău atât de mult încât mereu abia așteaptă să revină. Și uite așa, Momo și oamenii de acolo ți se lipesc de inimă pentru totdeauna.
corina macoveiciucCorina MacoveciucMămică
Lumea lui MOMO e ca o carte bună de parenting, pe care nu e nevoie să o citești. Ea ți se întâmpla, dacă deschizi fereastra inimii să o asculți. E comunitatea din care fac parte și părinții. E lumea voastră. E lumea lui MOMO. Momo e grădinița noastră. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel.
Iulia Scutaru-GhițescuMămică
Lumea lui Momo ocupă un loc special în inima noastra. Este locul unde fetita noastra s-a simtit din primele zile ca acasa. A fost intampinata zilnic cu iubire, intelegere, iar cele mai frumoase trasaturi ale ei au iesit la iveala.Pentru noi a contat foarte mult ca am putut fi alaturi de ea la inceputul gradinitei, incat sa se acomodeze treptat si sa vina cu placere.Veneam dintr-o gradinita unde fetita mea nu se acomodase, iar aici, la Lumea lui Momo, dintr-o data am vazut lucrurile dintr-o alta perspectiva. Si totul a fost asa de lin, firesc, cu iubire si intelegere si mai ales mult timp pentru copil Cei 3 ani petrecuti aici, au fost cei mai frumosi ani, Emilia inca ofteaza dupa momentele minunate petrecute la gradi.Si pentru noi parintii a fost ca o poveste, am fost alaturi de copiii nostri, prin sarbatori si sezatori, am crescut alaturi de ei si am invatat atatea lucruri! Va multumim pentru tot! Ne e dor de voi si veti ocupa mereu un loc special in sufletele noastre!
Raluca NeașcuMămică

2 povești minunate scrise de părinți

img

Povestea lui Carol

„O să ne fie dor de multe lucruri. Plecăm demni, zâmbitori și optimiști, eu cu o lacrimă crescândă în care joacă toate amintirile acestor ani de Momo.” Acestea sunt cuvintele pline de emoție ale Ioanei Săndulescu, mămica unui băiat de grădiniță.

Povestea noastră la MOMO

LUMEA LUI MOMO e ca o carte bună de parenting, pe care nu e nevoie să o citești. Ea ți se întâmpla, dacă deschizi fereastra inimii să o asculți. (…) E lumea lui MOMO. Momo e grădinița noastră. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel.

Educația, chiar și a unui copil mic nu urmărește, să-l pregătească pentru școală, ci pentru viață … Maria Montessori

Înscrie-ți copilul la grădiniță