fbpx

Ce spun părinții despre noi

Ce spun părinții despre noi

img
Dragi părinti, dacă oscilați între a vă înscrie sau nu copilul la programele organizate de Lumea lui MOMO, vă recomand să o faceți și nu o veți regreta. Echipa este minunată și grija cu care se ocupă de copii, atenția acordată lor, siguranța emoțională care îi înconjoară fac din aceste programe veritabile nestemate. Semnat, o mamă al cărei copil a fost extrem de fericit în programul Înainte de Grădiniță.
Cristina PanteaMămică
Delia a crescut mult cu acest program, a ajutat-o să-și verbalizeze emoțiile, să se deschidă, ea fiind la bază un copil timid și introvertit … I-a educat urechea muzicală, și acum, după un an, ține minte cântecele învățate. Este un program atent gândit, care își atinge scopul, copilul nostru la 2 ani și 10 luni s-a acomodat foarte ușor la grădiniță.
AlexandraMămică
Iubire, Siguranță, Emoție, Implicare – sunt principalele argumente pentru care copilul tău trebuie să pășească în Lumea lui Momo.
VeronicaMămică
Participarea la programul Înainte de grădiniță este fără îndoială cel mai bun și potrivit lucru de făcut cu ceva timp (6 luni -10 luni) înainte de a înscrie copilul la grădiniță. Eu, fără să am prea multe informații despre cum se face, am înscris-o pe fiica mea la grădiniță și după primele doua zile de plânsete am retras-o. Contrar altor opinii am fost sigură că există mersul la grădiniță „fără lacrimi” și am reușit acest lucru prin participarea alături de fetița mea la aceste ateliere. Ce și cum se face treaba la ateliere e o întreagă știință, vă las să descoperiți voi. Când am simțit eu și am primit confirmarea din partea educatoarei că e pregătită, am mers la grădiniță din cartier, unde, s-a simțit în largul ei, din prima zi spre bucuria mea și a ei.
Silvia AniteiMămică

Programe pregrădiniță

img

Eu și mami

Grup de joacă, conectare și explorare senzorială pentru copii și părinți
2 grupe / în fiecare miercuri / 9.30 – 11.00 / copiii între 16 și 24 luni.

Povestea noastră la MOMO

LUMEA LUI MOMO e ca o carte bună de parenting, pe care nu e nevoie să o citești. Ea ți se întâmpla, dacă deschizi fereastra inimii să o asculți. (…) E lumea lui MOMO. Momo e grădinița noastră. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel.

Oferiți copiilor ceva de făcut, nu ceva de învățat; pentru că realizarea acelui lucru este de o natură care cere gândire, iar învățarea rezultă în mod natural. — Maria Montessori

Înscrie-ți copilul la grădiniță