fbpx

După cum poate unii dintre voi știu bine, de ani de zile la Lumea lui MOMO organizează împreună cu o echipa mea de oameni extraordinari tabere pentru părinți și copii. Despre toate lucrurile minunate și vesele care se întâmplă în taberele organizate de Lumea lui MOMO, mai povestesc sute de părinți, care s-au bucurat la fel de mult ca și copii lor, pe grupul de Facebook – În tabără cu familia.

Prințesa urbană
Foto: Arhiva personală – Ioana Macoveiciuc

E greu să vă imaginați ce bucurie simțim noi, echipa Momo, când toți cei care ne străduim să creem acea atmosferă perfectă de tabără, de fiecare dată când vedem familii care revin an de al. Iar, bucuria e cu atât mai mare, când vedem că experiențele acestor tabere sunt împărtășite cu drag de cei care le-au trăit.

Ioana Macoveiciuc, pe care s-ar putea s-o cunoașteți drept Prințesa Urbană, este la a patra tabără de familie. Prima dată ni s-a alătturat în 2016! Este un om cu suflet tare frumos și scrie pentru că știe bine că „vorbele odată scrise, schimbă lucruri”.  Crede cu tărie că le schimbă în bine, iar astă-i un lucru admirabil! Scrie despre copii, despre ea, „despre tot ce ne face viața frumoasă”. Se strădduiește să ajute cu informații bine documentate, cu simțăminte și experiențe sale, „cu lucruri și stări”.

Ioana a scris de două ori despre Tabără cu familia @ Lumea lui Momo. Sper să citiți voi poveștile ei. Eu am să adaug un singur citat care mi-a intrat la suflet!

„Vă recomand din suflet acest gen de evadare, în care altcineva se ocupă de meniu, de activități, de tot, tu doar te duci cu iubitul și cu copiii, cunoașteți alte familii cu interese comune, faceți tot soiul de jocuri și concursuri, copiii își fac prieteni de vârsta lor, dormiți la grămadă la cort sau la pensiune, mâncați toți în aer liber la mese mari, socializați, construiți, la final bociți și visați la tabăra de anul viitor.” — Ioana Macoveciuc, Prințesa Urbană

Pe voi, dragi prieteni și prietene, vă invit să citiți:

Îți mulțumesc cu recunoștință, Ioana Macoveiciuc! 🤗 Sperăm să ne revedem în Tabără cu familia 2021!

About Author

Avatar photo

Related posts