fbpx

Tabăra de munte – Prietenie și joacă pentru copii între 6 și 10 ani (2014)

După 3 ani în care am împărtăşit momente unice alături de peste 200 de părinţi şi copii în taberele de Family Building de peste veri, am trăit experienţe care ne-au pus la încercare pe rând creativitatea, comunicarea, toleranta, sociabilitatea, joacă, răbdarea, lucrul în echipa ne luăm inima în dinţi şi vă invităm copiii la una dintre cele mai râvnite tabere de copii din vacanţa de toamnă, mai exact între 2 şi 8 noiembrie 2014!

Explorare și natură – Tabăra de munte – Prietenie și joacă pentru copii între 6 și 10 ani (2014)

Explorarăm muntele şi natura, ne facem prieteni, ne căţărăm, ne dăm cu tiroliana, ne concepem propriile petreceri şi ne jucam cât tine ziua de mare în aerul proaspăt de munte sau la gura sobei, acolo unde vreascurile născocesc cele mai tranznite poveşti.

De data aceasta nu vom merge cu cortul: -), am ales un loc de poveste la doi paşi de Cheile Dambovicioarei, mai exact în comună Dragoslavele. Ne cazăm la Cabana Frasin (3 stele) cu 21 de locuri de cazare, dotate toate cu băi proprii, un salon pentru luat masa și zăcut, cu ieșire într-o terasă mare acoperită, foișor de iarnă încălzit la sobă numit spații de joacă, grupuri sanitare, bucătărie utilată complet, leagăn. Aflată la poalele munţilor, înconjurată de pădure, cabana este un loc cald şi curat cu o mare abundenta a detaliului, iar oamenii locului se străduiesc să păstreze bunul gust şi confortul. Sunt calzi şi ospitalieri şi se pregătesc cu mare bucurie să ne întâmpine.

În plus beneficiem de un mini-parc de aventură cu 2 tiroliene şi panou de cățărare, dar şi hamace, loc pentru foc de tabără, pârau în fața cabanei, poteci prin curtea cabanei, amenajate prin pădurea de conifere și mesteceni, un cățel pe post de ghid (Bobiță) și două pisici (Nutica și Neghiniță) fără niciun post.

Ce include tabăra?

 • Cazare 6 nopţi în camere cu 2 sau 3 paturi, baie în cameră pensiune de 3 stele
 • 3 mese sanatoase pe zi, 2 gustări, fructe și apa
 • 4 traineri/parteneri de joaca si dezvoltare personala
 • Drumeţii pe munte cu trasee zilnice; căţărare la panou cu asigurare şi tiroliana
 • Ateliere de handcrafts
 • Jocuri de echipa/jocuri de cabana
 • Sărbătoarea lampioanelor/carnaval; foc de tabără
  Ce nu include?
  – Transport (acesta se organizează la cerere în funcţie de numărul de copii care îl solicită)
  Ce nu avem şi nici nu vrem?
  – Tv, tableta, telefon, ipad etc
  Cine poate veni în tabără? – Copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani
 • Cu cine se joacă copii în tabără? Cu Andreea Ştefan, Andreea Durdeu şi Mira Loghin. Şi cu Radu cel care va avea grijă de iniţierea pe munte şi la mini-parcul de aventură
 • Care este numărul maxim de copii? 15
 • Cât costă? 1250 lei/copil cu tot ce am povestit mai sus incluse. 10% reducere pentru frati
 • Transport optional? 100 lei/copil (microbuz specializat in transport copii 8/20 locuri)
 • Unde se fac înscrierile? La [email protected], ţel: 0723.565.113

About Author

Avatar photo

Related posts