fbpx
tabără de familie 2019
Iată că a sosit și momentul mult așteptat! Acum putem anunța cu bucurie că ne pregătim să plecăm În Tabără de familie 2019 cu Lumea lui MOMO. Și în acest an, alături de noi, acest porgram de conectare, joacă și iubire pentru familii, vi-l oferim în parteneriat cu Asociația pentru Comunicare Non-Violentă. Așadar, primul și cel mai important lucru este să vă spunem câ #Sezonul 8 are tot trei serii:  din acest an: 30 iunie-6 iulie 2019, 14-20 iulie 2019 și 28 iulie-3 august 2019.
Poate că vă va surprinde, dar noi avem din nou emoții. Suntem mai aproape cu 6 luni de cea de-a 6 a ediție În tabără cu Familia lui MOMO și ne pregatim pentru a vă oferi un spațiu plin de oportunități de conectare cu sine, cu cei dragi vouă, cu natura și comunitatea în care ne vom strânge. Vă poftim ca timp de 7 zile să vă deconectați total de la ritmul vieții agitate și să trăiți altfel. Conectați cu voi înșivă, mai aproape de natură și de copiii voștri. Sperăm să ve reconectați cu energia benefica a jocului cu bucuria de a fi și a fi împreună. Ne vom stădui și vă vom încuraja să conștientizați lucrurile frumoase din viața voastră, dar mai ales să vă reamintiți cât de prețios este darul iubirii.
În Tabără de familie 2019 cu Lumea lui MOMO este o opțiune ideală pentru familiile care au copii între 3-10 ani. Trei ani este vârsta de la care copii pot petrece două ore independent de părinți, fără a simți frică sau temeri. Programul acestei tabere gândit de așa manieră încât să ofere timp dedicat pentru voi împreună, ca familie, timp doar pentru copii, ar timp pentru tine și partenerul tău.

Câteva dintre lucrurile pe care le vom face …

De această dată vă vom spune foarte pe scurt: program de joacă zilnic cu copiii, sesiune de reconectare cu partenerul de viață,  timp de socializare cu alți oameni frumoși cu interese comune. Cine știe, poate chiar se vor lega prietenii noi! Apoi, evident că nu am cum să lipsească din program drumețiile pe jos, călare, sau cu biciclete în împrejurimile unice ale Plaiului Domnesc. Vom găti sub cerul liber bunătăți sănătoase, așa cum o facem în fiecare an. Nu vor lipsi nici atelierele de joacă și imaginație pentru copii,  jocuri copii-părinți, întâlnirile cu căluții din Tirol etc. Vom avea șezători pentru părinți, întâlnirile doar pentru noi, în cadrul celor 5 workshop-uri de ascultare și empatie în familie dedicate tuturor relațiilor de iubire din viatța noastră; acestea vor fi facilitate de Monica Reu și Ian Peaty, traineri certificați de Non Violent Communication International Organization.  Și, nu în ultimul rând, vom fi impreună, simplu și autentic!

Gazda noastră – Pensiunea Potcoava

Pentru al treilea an consecutiv, gazda celor 7 zile de vacanță de vară este Pensiunea Potcoava, localizată în Satul Brebu, Comuna Runcu, la numai  2 ore depărtare de București. O veți găsi pe drumul vechi către Sinaia, venind dinspre Târgoviște, cocoțată pe culmea unor dealuri, departe de civilizație, deșeuri, noxe sau zgomote urbane. Avem gazde extrem de promitoare care știm bine, iar unii dintre voi știți, cât de mult se străduiesc să ne facă șederea perfectă. Sunt camere generoase, frumos aranjate și decorate în stil tradițional, rustic. Fiecare cameră are baie proprie. La cerere, pentru ambele opțiuni de cazare se asigură și un pat suplimentar în cameră.

Logistic vorbind …

Așa cum deja v-am obișnuit, ne vom întâlni ăîn fiecare serie cu câte 20 de familii. Vom avea 3 mese pe zi pentru fiecare, 2 gustări cu fructe și dulce sănătos preparat in casă. Mâncarea noastră va fi gătită pe principii alimentare sănătoase. În cea mai mare parte, ingredientele vor fi integrale, fără zahăr alb, zahăr brun, fără faina alba sau alte produse alimentare industrializate. Fructele, legumele, lactatele vor fi aduse De la producătorii locali vor fi aduse fructe, legume proaspete și lactate. Opțiunile culinare pentru vegetarieni, lacto vegetarieni și non-vegetarieni nu vor lipsi.

  • Opțiune de cazare 1 în pensiune pentru 13 familii
  • Opțiune de cazare 2 în cabană pentru 6 familii
Prețurile pachetelor de tabără se diferențiază, în funcție de componența familiei și tipul de cazare ales; prețul acestora include toate serviciile menționate, workshop-urile pentru părinți. Lecțiile de echitație reprezintă un cost suplimentar și nu este inclus în prețul pachetului. Pe cei interesați să participe În Tabără de familie 2019 cu Lumea lui MOMO, îi rugăm să ne scrie la adresa de email [email protected], iar noi îi vor trimite toate informațiile legate de costuri.
Zâmbetele, veselia, atenția și grija, povestile de impărtășit, trăirile, pasiunea vi le dăruim cu mult drag din partea casei!

În Tabără de familie 2019 cu Lumea lui MOMO

Înscriere

Este bine să ştiţi că am început deja înscrierile, așa că e bine să vă grăbiți! Cum vă inscrieți? Simplu. Ne trimiteți un email pe adresa [email protected], precizând componența familiei (câți copii și vârstele lor, adulți etc). Apoi noi vă vom trimite un email cu pachetul vostru financiar. Ulterior, veți primi formularul de înscriere, pe care îl veți returna completat. Avansul trebuie achitat în termen de 24 ore de la trimiterea formularului. Odată confirmată plata de avans, veți primi confirmarea pentru locurile sunt rezevate.
Dacă v-am facut cel putin curiosi, scrieţi-ne şi vă povesti tot ce este necesar, inclusiv despre toate costurile implicate pentru această călătorie în pentru familie.
Spor la ÎMPLINIRE și TIMP DE CALITATE ÎMPREUNĂ!

P.S. Dacă acum este prima dată când aflați de taberele MOMO, vă spunem că prima tabără pentru familii am organizat-o în 2012, și nu ne lăsăm deloc. De atunci, am organizat multe alte tabere pentru copii. De asemenea, vă invităm să vizatați secțiunea Taberele MOMO sau să . să aruncați o privire în albumele de tabără, publicate pe contul MOMO de Facebook. Avem multe poze, mărturii și povești din sezoanele anterioare și suntem siguri că or să vă placă! 🙂 

About Author

Avatar photo

Related posts