fbpx
De la cuplu, la mama si tata
26 octombrie, de la ora 18.00 la Lumea lui MOMO

Toți părinții parcurg un drum… un drum de la a fi ”doar noi doi” la ”noi și copiii”. Și pe parcursul acestei călătorii, ni se întâmplă uneori să ne pierdem pe noi înșine sau să pierdem din vedere relația cu partenerul de viață. Este posibil să descoperim că avem moduri foarte diferite de abordare a copiilor, ceea ce duce uneori la conflicte. Este posibil să nu ne mai simțim conectați cu celălalt.

Este însă extrem de important pentru fericirea copiilor noștri și pentru calitatea vieții noastre împreună să găsim disponibilitatea de a ne asculta unul pe celălalt, de a ne sprijini reciproc și de a crea un adevărat parteneriat în cresterea copiilor nostri.

Va invit cu multa caldură și bucurie, la o seara a Comunicării Empatice in cuplu. Imi propun să vă impartășesc experiente, dar și strategii, practici care ar putea contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, onorându-i atât rolul în cuplu, cât și rolul de părinte.

Atelierul va avea loc miercuri, 26 octombrie (18:00 – 21:00) la Lumea lui Momo, strada Ipotesti nr. 23, sector 4

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de [email protected]

Opțiuni de plată

Taxa de participare: 100 lei de persoană sau 170 lei de cuplu în cazul în care participă ambii părinţi. Plata cursului se face in avans prin transfer bancar:

Asociatia Pentru Comunicare Non-Violenta
Cod fiscal: 23665402
IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac


Despre mine, Monica Reu

Inca din anul 2004, de cand am devenit formator CNFPA, impartasesc practici si strategii de comunicare empatica, prin intermediul workshopurilor, conferintelor, consilieri personale, tabere de familie, grupuri de practica pe care le organizez pentru parinti sau non parinti, scoli sau alte institutiii. Pasiunea mea este sprijinirea parintilor si a cuplurilor, dar si a dascalilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 am dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica mea, Emma. La jumatatea aceluias an, am demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Pana in momentul de fata, cursul Educatie Empatica s-a bucurat miile de parinti care l-au urmat, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra Neamt, Constanta si… Bruxelles.

O prelungire fireasca a acestui proiect a reprezentat-o cursul “Educatie Empatica in scoala si gradinita”, ce a fost sustinut pana acum la Transylvania College in Cluj Napoca si la Casa Montessori din Bucuresti, Şcoala Gimnazială din Sânpetru.

About Author

Avatar photo

Related posts