fbpx
zoranMOMO Family Summer Camp – Jocurile copilărie (2015) – #sezonul 4 al taberei cu familia! Cine nu-și amintește cu drag de anii copilăriei? E singurul moment din viața noastră, în care trăim totul la intensitate maximă, în care râdem, plângem și ne bucurăm. Ne facem prieteni noi și fabulăm cât cuprinde, toate în aceeași zi! Apoi uităm că ne-am supăratși luăm totul de la capăt!
Câți dintre noi nu păstram în suflet zilele în care ne jucam în fața blocului sau prin gradăinile bunicilor? Sau pe maidanele din cartiere? …. când țipam cât puteam de tare și veneam acasă cu genunchii juliți? Tot universul nostru se reducea la joacă. Fiecare zi era o noua aventură, fiecare pietricică o comoara magică …
Lumea lui MOMO se pregatește cu maaaare emotie pentru cea de a patra a editie a taberei pentru copii și părinți, în care ne vom deconecta total de la ritmul vieţii noastre, pentru a ne conecta la ritmul de ÎMPREUNA și JOACĂ.
MOMO Family Summer Camp 2015Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp. Ne vom juca intre noi si vom invata cele mai nebanuite insusiri ale fiintei noastre. Vom fi pe rând indieni, bucatari, povestitori, rate, vanatori, ciobani sau cautatori de comori şi ne vom bucura împreună de jocurile nesfarsite ale copilăriei Baba Oarba? Ratele si vanatorii? Elasticul? Tara, tara vrem ostasi? Ursul doarme si viseaza? Mima? 9 pietre? Sticluta cu Otrava? Cazemate? Batistuta? Dacă copilul are deja 2 ani impliniti sau se apropie de 11/12 ani este perfect pentru el să îi placă ce punem noi la cale.

MOMO Family Summer Camp 2015

 • Perioada — în pragul caiselor și piersicilor 5-10 iulie 2015
 • LoculBran Villas pe culmea unui deal din Bran, în liniștea turmelor de oi, în 3 vile izolate de aglomerația urbană și care oferă nu doar confort, ci servicii adaptate nevoilor noastre de grup: pajiști de joacă și recreere doar pentru noi, spații dedicate în aer liber pentru servit masă, bucătărie cu produse naturale din fermă proprie, camere spațioase, terase și balcoane cu priveliști, teren de sport, loc de foc de tabăra și de povești, trasee de bicicletă.

Ce include pachetul de tabăra din acest an?

 • 5 nopți de cazare, 3 mese pe zi, 2 gustări
 • opțiuni culinare pentru toate tipurile de diete … vegană, vegetariană sau carne
 • 5 traineri inimoși care pregătesc un program despre care să povestiți și nepoților: Andreea Ștefan, Miră Loghin, Monica Reu, Oana Bernecher, Karina Botis.
 • drumeții, ateliere de creativitate pentru copii, șezători pentru părinți, jocuri copii-părinți, picnic pe munte, o zi la stana, pescuit la rău repede, ateliere de gătit hrană sănătoasă, biciclit pe cărări de munte et
 • „Cum să te bucuri mai mult de relația voastră”” workshop dedicat relației de cuplu oferit de Monica Reu
 • „Cum oferim recunoștință și apreciere copiilor noștri” – workhop de comunicare non violență pentru părinț
 • … și încă alte câteva momente la care încă lucrăm.

Programul detaliat al taberei este în plin act de creație, el va fi finalizat în aproximativ 2 săptămâni.

Cazare, casă și masă @ BRAN VILLAS

Gazdă celor 6 zile în care ne vom petrece o parte din vacanță de vara este localizată în Bran. Este la maxim 2 h și 30 minute de București. Cocoțată pe culmea unor dealuri, departe de zgomotul străzii – CASĂ DIN BRAN VILLAS.
Este un complex de 3 vile elegante și decorate cu bun gust, cu pajiști largi tocmai bune de alergat, cu teren de sport, terase generoase de stat la povești, citit sau nefăcut nimic :-), locuri de luat masă în aer liber și interior.
Mesele sunt pregătite de personalul complexului, produsele fiind provenite din fermă proprie, iar menul va încerca să acopere 3 tipuri de diete: vegană, vegetariană sau carne în funcție de specificul familiei. Mâncarea va fi gătită pe principii alimentare sănătoase. Există mai multe tipuri de camere după cum urmează:

 • Cazare în vilă — camere dotate cu baie în camera: camera dublă pat matrimonial – 6 camere disponibile; camera triplă pat matrimonial și canapea extensibilă – 2 camere disponibile; apartament – 2 camere disponibile
 • Cazare în cabană-foișor — paturi suprapuse/1 baie la 2 camere: disponibilitate: 4 camere

Monica Reu – Trainer, Comunicare Nonviolentă

Monica Reu
Monica Reu

Formator Monica Reu împărtăşeste metoda CNV din anul 2004 şi este formator autorizat CNFPA. Este singurul trainer român de Comunicare Nonviolentă certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele Unite. Organizează şi susţine workshop-uri în România şi Polonia pentru cadre didactice, părinţi şi cupluri. Din anul 2007 este preşedintele Asociaţiei pentru Comunicare Nonviolentă cu sediul în Bucureşti, organizaţie ce are ca scop promovarea principiilor CNV în societatea românească. Programul Educaţie Empatică s-a născut din dorinţa ei de a împărtăşi cu părinţii un instrument de relaţionare ce poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Unul dintre învăţătorii săi într-ale comunicării empatice este fiica ei, Emma, în vârstă de patru ani.

Înscrieri pentru tabără

Prețurile pachetelor de tabară se diferențiaza în functie de numărul de adulți și copii,  dar și de tipul de de camera pentru care optați. Toate serviciile menționate anterior, mai sus inclusiv workshopurile Monicăi. Prețurile vor fi oferite individual, în urma solicitarilor scrise primite la email: [email protected]
Am început deja înscrierile şi avem loc pentru 14 familii! Locul îl retinem de îndată ce ne-ați returnat formularul de participare și avem confirmarea plății avansului. Curioși să aflați maio multe? Scrieţi-ne şi vă povestim inclusiv despre costurile aferente. Sau sunaţi-ne, cum vă este mai simplu. 0723.565.113.
Zâmbetele, veselia, dedicația, poveștile, trăirile, pasiunea cu care facem toate acestea sunt oferite cu mult drag!
Spor la fericire!

About Author

Avatar photo

Related posts