fbpx
Grup de conectare prin joaca pentru copii si parinti
Sambata 21 ianuarie, 2017
ora 10.00 – copii de 2-3 ani
ora 11.30 – copii de 3-4 ani

Si voua va place iarna, asa-i? Si noua.
Si voua v-ar placea sa tina pana la vara, asa-i? Si noua
Si voua v-ar placea sa o duceti in casa si sa nu se topeasca nici la 40 de grade, asa-i? Si noua.
Si voua v-ar placea sa ne jucam sambata aceasta de-a iarna, asa-i? Si noua
Si voua va plac magiile, asa-i? Si noua.


Atat de multe intrebari si raspunsuri in consens, inca tot ce mai avem de facut este sa mergem degraba sa ne adunam materialele, sa cautam ce-a mai potrivita poveste, sa adunam ierburile pentru ceai si sa ne trecem in agenda intalnirea cu voi.

Ce aveti voi de facut? Sau cautati un borcan de 400 de gr prin camara, sa fie curat si fara eticheta si sa il aduceti cu voi. Desigur, nu inainte sa ne scrieti si sa va rezervati un loc, la grupul nostru de joaca si magie.


Cand, unde, cum si cat?


Sambata  21 ianuarie, orele 10.00 si 11.30
Durata atelierului 60 minute
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti

Cost atelier: 55 lei (parinte + copil)
Avem ceai cald din belsug si multe zambete frumoase. 

„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend dintre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. MOMO va crea povestea, va initia joaca iar voi veti aduce imaginatia si entuziasmul. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (in sala intra un singur parinte) iar participarea se face doar pe baza unei rezervari prealabile. Detalii se pot obtine la tel: 0758.565.113

Activitatile urmaresc devoltarea competentelor pe aceasta grupa de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.


*Inscrierea se face in limita celor 8 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.


** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la [email protected]. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts