fbpx
Un șirag de trăiri frumoase „În tabără cu familia MOMO 2017”! Program de conectare, joacă și iubire pentru familii oferit de Lumea lui MOMO în parteneriat cu Asociația pentru Comunicare Non-Violentă, în următoarele perioade: 2-8 iulie (seria 1) și 16-22 iulie (seria2).
Toate poveștile încep cu a fost odată. Așa inceput și a noastră acum mai bine de 5 ani. Astăzi am ajuns un șirag de oameni, un șirag de vise, un șirag de copii veseli, un șirag de părinți împliniți un șirag de gănduri, un șirag de intămplări neîntămplătoare, un șirag de genunchi juliți, un șirag de emoții, un șirag de lacrimi de veselie sau adunate un pumnișori, un șirag de ceaiuri băute impreună, un șirag de povești dăruite și ascultate, un șirag care speram să nu se termine niciodată…și să apara mereu acel Menestrel care impreună cu voi, să o duca mai departe.
Avem din nou emoții. Suntem mai aproape cu 6 luni de cea de-a 6 a ediție „În tabără cu Familia MOMO 2017” și ne pregatim pentru a vă oferi un spațiu plin de oportunități de conectare cu sine, cu cei dragi vouă, cu natura și comunitatea în care ne vom strănge. Vă poftim ca timp de 7 zile să vă deconectați total de la ritmul vietii noastre cotidiene, pentru a vă conecta și reconecta cu energia benefica a jocului cu bucuria de a fi și a fi împreună.

Ce vom face și cum vom petrece timpul …

Dorim să vă încurajăm să conștientizați lucrurile frumoase din viata voastră, să constientizați darul cel mai pretios pe care îl aduce fiecare membru al familiei voastre, IUBIREA. Așadar, iată ce vom face în aceste zile de vacanță:

 • Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum ne dorim, dar nu avem timp.
 • Ne vom juca intre noi, vom râde mult, ne vom rostogoli pe deal și fân proaspăt cosit
 • Vom descoperi cele mai nebanuite insușiri ale ființei noastre conectăndu-ne la partenerul nostru
 • Vom socializa între părinți care seamănă cu mine și cu tine, poate că vom lega noi prietenii.
 • Vom cerceta cu ochiul, cu pasul, cu bicicleta, cu sufletul împrejurimile unice ale Plaiului Domnesc
 • Vom pedala pe cușmele dealurilor și prin umbra pădurilor
 • Vom călări pe cei mai sprinteni căluti de munte aduși din Tirolul Italiei
 • Vom găti sub cerul liber bunătăți care ne fac mai viguroși și plini de energie
 • Vom participa la întâlniri doar pentru noi, părintții, facilitate de Monica Reu și Ian Peaty, traineri certificați de Non Violent Communication International Organization.

Vom fi impreună, simplu și autentic!

Vârstele potrivite ale copiilor

Dacă au deja 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si 10 ani este locul potrivit pentru ei și voi. Programul nostru e bine găndit să ofere timp dedicat pentru voi împreună, timp doar pentru copii, timp pentru tine și partenerul tău. Și e important să fie la vârsta cand poate ramane fara părinți pe o durată de 2 ore alături de alți copii la joacă. Fără să se simtă speriat.

„În tabăra cu Familia Momo 2017” – logistică și organizare

Avem 2 sesiuni (2-8 iulie si 16-22 iulie) și ne întâlnim de fiecare dată cu 19 familii. Locul unde ne jucam este pe culmea unui deal de langa satul Runcu intr-un colt de rai verde, insorit si inca salbatic, la doar 2 ore de Bucuresti, pe care il poti explora la pas, calare sau pe bicicleta. Se numeste pensiunea Potcoava. Este locul unde te poți lăsa liber să simți cum TU devii NATURA. Detalii pe site-ul www.potcoava.ro

Ce include pachetul

 • 6 nopti de cazare in camere duble, in Pensiunea si Cabana Potcoava
 • 3 mese pe zi pentru fiecare, 2 gustări cu fructe și dulce sănătos preparat in casă; optiuni culinare pentru vegetarieni, lacto vegetarieni si non-vegetarieni

 • Ne pregătim cu 5 traineri inimoși din familia noastră, care vor avea grijă ca nevoile voastre de relaxare, joacă și conectare să fie împlinite
 • Drumeții, ateliere de joacă și imaginație pentru copii, șezători pentru părinți, jocuri copii-părinți, biciclit pe cărări de munte etc
 • Serie de 5 workshopuri „Ascultare și empatie în familie” – dedicate tuturor relațiilor de iubire din viața noastră, facilitate de Monica Reu, Ian Peaty și Mira Loghin

În plus, Centrul de Echitație Potcoava ne pune la dispoziție antrenori certificați pentru călărie, astfel încât copiii ți părinții să se simtă în siguranță. Pachetele de călărie nu sunt incluse în costul taberei.

Gazda noastră – Pensiunea Potcoava (Brebu, Runcu)

Gazda celor 7 zile în care ne vom petrece o parte din vacanță de vară este Pensiunea Potcoava, localizată in Satul Brebu, Comuna Runcu, la numai  2 ore de condus fata de Bucuresti, pe drumul vechi catre Sinaia, venind dinspre Targoviste, cocotata pe culmea unor dealuri, departe de civilizatie, deseuri, noxe sau zgomote urbane.

Povestea acestei pensiuni s-a nascut in jurul pasiunii pentru cai si pentru natura, asa ca dincolo de spatii generoase de cazare, joaca, masa, drumetie si relaxare, avem la dispozitie 10 caluti de munte bine antrenati sa urce pantele la pas sau galop! Avem o bucatarie de vara umbrita unde ne putem aduna in amiezile tarzii la un ceai rece, un loc de joaca pentru copii, pajisti de stat la soare si alergat.
Mesele sunt pregatite de personalul complexului pe baza unul menu alcatuit de noi, painea se face in casa si este coapta in cuptor cu lemne. Mancarea noastra va fi gatita pe principii alimentare sanatoase, majoritatea ingredientelor vor fi integrale, fara zahar alb si brun, fara faina alba si produse alimentare industrializate. Fructele, legumele, lactatele vor fi aduse de la producatorii locali.

Cazare

Avem 2 optiuni pentru cazare, care se vor ocupa in functie de solicitarile voastre, in ordinea finalizarii procesului de inscriere si plata.
  • Cazare pensiune – camere spațioase cu 2 paturi, cu mobilier din lemn natur, băi generoas; disponibilitate: 13 famili
  • Cazare la cabană – camere proaspaăt construite și decorate, cu mobilier din lemn natur, vedere la pădure, baie comună la 2 camere; disponibilitate: 6 familii

Pentru ambele cazări, la cerere, se oferă pat suplimentar gratuit.

Prețurile pachetelor de tabără se diferențiaza in functie de componența familiei și tipul de cazare ales, cu toate serviciile menționate mai sus inclusiv workshopurile susținute de Monica Reu și Ian Peaty. 
Este bine să ştiţi că am început deja înscrierile şi mai avem loc pentru 22 familii, Iar locul il retinem de indata ce ne-ati returnat formularul de participare si ati achitat avansul. Este bine sa stiti de pe acum, ca avansul platit nu este returnabil.

Dacă v-am facut cel putin curiosi, scrieţi-ne ([email protected]) şi vă povestim inclusiv despre toate costurile implicate pentru această călătorie în pentru familie. Zâmbetele, veselia, atenția și grija, povestile de impărtășit, trăirile, pasiunea vi le dăruim cu mult drag din partea casei!

Cum vă înscrieți „În tabăra cu familia MOMO 2017”

Ne trimeteți un email pe adresa [email protected] cu detalii privind componența familiei, vârstele copiilor etc. Noi vă răspundem, precizând care este pachetul vostru financiar. Ulterior veți primi formularul de înscriere, pe care îl returnați completat. Achitați apoi avansul în 24 de ore de la trimiterea formularului și primiți de la noi confirmarea locului rezervat.

Spor la ÎMPLINIRE și TIMP DE CALITATE ÎMPREUNĂ!
Te așteptăm cu drag și nerăbdători „În tabăra cu familia MOMO 2017”
Echipa MOMO

About Author

Avatar photo

Related posts