fbpx
Insiră-te Mărgărite!
Atelier de mesterit ghirlande aromate din portocale si conuri de brad
pentru copii de 2,5-3,5 ani
Sambata 26 noiembrie ora 11.00

Cu nu-i plac portocalele? Dar ceaiul cu multă scortisoara? Si conurile de brad? Hi hi, nu-i așa că vi se face pofta de Crăciun? Si cum ar fi daca ne-am umple casa cu toate aromele naturale care ne plac? Ne vom juca cu ele, pana va iesi din mana noastra o decoratiune de toata frumusetea, pe care o vom atarna in casa noastră! Alexandra v-a pregatit o povestea nouă, despre un brăduț, brăduleț drăguț.


Cand, unde, cum si cat?

Sambata  26 noiembrie 2016, ora 11.00
Durata atelierului 60 minute
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti

Cost atelier: 50 lei/copil (parintele nu plateste) 
Avem ceai cald din belsug si multe zambete frumoase. 

„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend dintre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. MOMO va crea povestea, va initia joaca iar voi veti aduce imaginatia si entuziasmul. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (in sala intra un singur parinte) iar participarea se face doar pe baza unei rezervari prealabile. Detalii se pot obtine la 0723.565.113

Activitatile urmaresc devoltarea competentelor pe aceasta grupa de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.


*Inscrierea se face in limita celor 8 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.


** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la [email protected]. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts