fbpx


O saptamana plina de povesti, colinde si ateliere de mesterit daruri de Craciun 12-19 dec 2011

In Lumea lui MOMO, colindatul incepe cu povesti, asa ca va asteptam cu drag sa va colindam cu o poveste. Noi pregatim sirul de covrigi, cosurile cu nuci si mere si cescutele de ceai cald si… ne pastram emotia bucuriei. Caci DARUL nostru sunteti voi. Asadar, seara de seara pe 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 decembrie in camera Momo si Prietenii, mamici si tatici, vor veni pe rand sa ne citeasca o poveste, noua mari si mici.

Pentru 19 dec avem o alta surpriza…ne strangem in jurul bradului, sa ii agatam podoabe, lumini si ghirlande – toate realizate de noi, si sa il colindam asa cum stim noi mai bine… si poate poate bradutul fermecat ne va darui si el ceva :-). Intrarea pentru serile de 12,13,14,16,17,18 – fie ca-i mic, fie ca-i mare… este LIBERA!! 

Ps. Seara de Poveste, Muzica si Culori  ” Pe covorul Fermecat al Povestilor” cu Radu – Maestru Povestas, Loredana Maestrul Improvizator al Sunetelor si Oana Magician al Culorilor ramane stabilita JOI, 15 dec, la ora 18.00 asa cum v-ati obisnuit. Anuntam curand povestea lor.

Seara de seara, nu doar colindam si daruim povesti, dar si mesterim si daruim lucrusoare facute de noi… pentru podoaba mesei, a bradului, a casei… a tuturor celor pe care ii iubim. 


Atelierele se deschid in fiecare zi la ora 17.00 si tin pana la 20.00 . Prindem si povestea de la 18.30. Timp e :-). 


Ce facem la Ateliere? TOT ce ne trece prin cap!
Pictam obiecte de lemn fel de fel, inclusiv scaune asa cum ati vazut la noi. Decupam, lipim… facem colaje din hartie, textile. Confectionam ciorapei de dulciuri pentru brad, stelute, inimioare, clopotei si bastonase. Dar si bijuterii impletite din hartie reciclata.  Apropo, daca v-au ramas pe acasa felicitari vechi… veniti cu ele si le transformam intr-unele noi 🙂 si inedite.
Costul atelierelor este de 30 RON/persoana. 


Detalii si inscrieri la:

[email protected] sau telefon: 0723.397.871 si 0723.565.11 

About Author

Avatar photo

Related posts