fbpx

Sambata 21 si 28 mai, de la ora 11.00 la 12.30
cu Oana Bernecher – instructor educatie creativa @ Lumea lui MOMO 
adresat copiilor cu varsta intre 6 si 10 ani

Dacă ai implinit deja 6, 7, 9 sau chiar 10 ani si esti pasionat de universul fanstastic al povestilor, află că pregătim pentru tine un nou  loc de explorare, experimentare, invatare si distractie cu totul special:  vom îmbina fascinanta lume a povestilor fanteziste cu creativitatea, imaginatia indemanarea practica . 


Îți propunem un atelier interactiv si creativ, în care vei fi absorbit în crearea unor proiecte „make & take” pe care le vei putea lua acasă la finalul fiecărei intalnirii.

Ce vei afla?
Despre Ținuturile Sălbatice si latura romantică și aventuroasă a Hobbitului, despre cine sunt aceste personaje si cum au prins ele viata undeva intre apusul zânelor și dominația oamenilor. Despre cum imbini 4 elemente naturale, lutul, piatra, lemnul si lana astfel incat sa creeze o  armonie.
Ce facem?

Pornim de la discuții, povesti si legende continuăm cu experimente amuzante, jocuri, iti arătăm filmulețe si fotografii speciale facem activități de arts and crafts. Construim din lut si lemnisoare Casa Hobitilor si apoi mesterim personajele care au facut povestile lui Tolkien atat de indragite de copii si adulti.


Cele doua intâlniri tematice vor fi indepente si se vor desfasura astfel:


21 mai ora 11.00Casute de Hobbiti – atelier de modelaj, bricolaj și tehnici mixte, în care vom cunoaște și apoi vom crea casute de hobbiti

28 mai ora 11.00Gandalf, Bilbo si alti pitici ai tinuturilor – vom lucra cu ajutorul tehnicilor de modelat lana neprelucrata, postavire si filtuire.


Participarea la acest atelier se face doar pe baza de inscriere prealabilă la [email protected], in limita locurilor disponibile si achitarea in avans a taxei de participare. Vă rugăm să ne solicitati formularul de inscriere.

Costuri: avem 2 variante din care puteți alege ce vi se potrivește

• plata pentru sedinta, 60 lei/sedinta
• ambele sedinte, 55 lei/sedintă 

Durată atelier 90 de minute

Atelierul are loc la sediul Lumea lui Momo din str. Grigore Cobalcescu nr. 51, et 1, sc. 1, Sector 1, Bucuresti, interfon 4321#.

About Author

Avatar photo

Related posts