fbpx
Sambata 10 decembrie, ora 11.00
pentru copii de 3-5 ani
cu Alexandra MarcuVoi stiati de spiridusii din Lumea lui Mos Craciun, despre care se spune ca il ajuta pe batranul generos, sa pregateasca sacii cu daruri fel de fel? Iar uneori stau de paza bradutilor, ca nu cumva vreun copilas somnoros sa se trezeasca inainte de vreme si sa strice socotelile Mosului.


Cum nimeni nu stie cum arata in realitate, va invitam sa ni-i imaginam impreuna. Noi am pregatit pentru voi conuri de brad si fetru colorat, bilute din lemn si clopotei. Iar daca va plac, ii puteti aseza la fereastra, alaturi de lumina de veghe, cat sa stie Mos Craciun ca in acea casa locuiesc copii.

Avem ceai cald cu scortisoara, atmosfera calda de sezatoare, iar daca ne place si mai tare, poate cantam si 2-3 colinde.

Avem 9 locuri disponibile si ne bucuram daca parintii isi vor dori sa ni se alature, spre bucuria tuturor.

Costul atelierului este de 55 lei, si se achita doar pentru copii. Parintii au gratuitate
Important: Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

PS. Adresa noastră este: Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti, telefon 0758.585.113 sau 0754.565.111

*Inscrierea se face in limita celor 9 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti pe email la [email protected]. Odata locul rezervat pentru dumneavoastra, el nu se aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 19.00. Neprezentarea la atelier, fara anulare in termenul stabilit, ne pune in situatia de a refuza inscrierea parintelui la o sesiune viitoare. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts