fbpx
Sambata 17 decembrie la Lumea lui MOMO
Atelier de creativitate, prietenie si voie buna pentru copii si parinti
Globuri colorate si cu fetru decorate
grupa de varsta 2-3 ani ora 10.00 si 3-5 ani ora 11.30

Ne apropiem cu pasi saltati de ziua cea mare in care vom impodobi bradul de Craciun si vom aprinde luminitele de poveste. Ne apropiem de seara magica in care vom sta aproape unul de altul, in care toata fiinta noastra se va aseza sa daruiasca si sa primeasa darurile iubirii.

Asa ca nu intamplator am ales sa mesterim impreuna decoratiuni de agatat in bradul de Craciun pentru ca stim ca aduc oricui bucurie. 


Vom lucra cu fetru, pentru cal este o lînă moale postavită, foarte placută la atingere care poate fi decupată si cusută in multe feluri. Vom decupa, lipi, coase..iar surpriza este ca vom impodobi  impreuna un brad eco din fetru. Vom asculta povestea bradului de Craciun si vom incheia cu o joaca senzorială in lada cu minuni pe care o pregătim in fiecare weekend pentru voi.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?

  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

Daca ai 2,3,4 sau 5 ani, vino sambata alaturi de Alexandra  in Lumea lui MOMO. Iti vom oferi momente bune de socializare, de bucurie, creativitate, joaca si multa buna dispozitie si relaxare daca esti om mare. Cantam colinde, avem ceai cald din fructe uscate si scortisoara, numai bun pentru vremea de afara!


Prêt atelier: 55 lei (parinte + copil)

Important: Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

PS. Adresa noastră este: Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti, telefon 0758.585.113 sau 0754.565.111

*Inscrierea se face in limita celor 8 locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti pe email la [email protected]. Odata locul rezervat pentru dumneavoastra, el nu se aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 19.00. Neprezentarea la atelier, fara anulare in termenul stabilit, ne pune in situatia de a refuza inscrierea parintelui la o sesiune viitoare. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.About Author

Avatar photo

Related posts