fbpx

Iscodescu.ro – Parteneriatul dintre părinți și educatori

iscodescu

Parteneriatul dintre părinți și educatori este din perspectiva Mirelei Loghin, fondatoarea Lumii lui Momo este unul din aspectele esențiale care poate susține procesul de adaptare al copiilor. Acest proces este și subiectul principal al celei de-a doua părți a interviului acordat de autoarea cărții Grădință pentru totdeauna publicației online Iscodescu. Dar, cine o cunoaște pe Mira știe că are în tolba sa multe povești și experiențe care merită ascultate. Și, cum ea și Ana Maria Bogdan se cunosc de vreo 20 de ani, s-a născut un interviu tare frumos.
iscodescu.roÎn câteva rânduri, iată care au fost temele de discuției ale interviului acordat de Mira Loghin, co-fondatoarei publicației online Iscodescu:

  • “durerile mai vechi” ale părinților, probleme nerezolvate din propria lor copilărie timpurie, traume, emoții negative …
  • conștientizările adulților și fricile preluate fără voie de cei mici
  • valorile comune – grădiniţa ca o extensie a familiei şi viceversa
  • facilitatorii procesului de a integrarea copilului într-o astfel de colectivitate
  • întrebările părinților cu privire la grădiniță și copii, în ccontextul pandemiei

Puteți citi întreg interviul pe site-ul iscodescu.ro! Suntem siguri că după ce veți citi gândurile Mirei, veți descoperi aici multe alte povești faine … valorile românești, antreprenori extraordinari, inițiative de toată lauda, aventuri de vacanță și multe alte.

About Author

Avatar photo

Related posts