fbpx

Ziarul Financiar — Afaceri de la zero. Interviu cu Mira Loghin.

Afaceri de la zero

Afaceri de la zero Mira, Loghin, fondatoarea centrului de educație alternativă pentru copii, Lumea lui Momo, a acordat recent Ziarului Financiar un interviu. Discuția purtată cu jurnalista Florentina Niţu în cadrul rubricii Afaceri de la zero urmărește firul cronologic al acestei inițiative antreprenoriale care a reușit să crească în timp. Este o poveste de succes, care și-a scris începutul într-un apartament amenajat de ea în apropierea Parcului Cișmigiu. Primii invitați la atelierele și evenimentele organizat în 2011 au fost prietenii cu copii. Astăzi, la aproape zece ani distanță, câteva mii de persoane au pășit în Lumea lui Momo.

Investiţia iniţială a fost de 10.000 de euro, la care s-a adaugat multă iubire pentru copii, dorință de a oferi o alternativă la educație pentru ei, rabădare, perseverență și multe încurajări. A fost un parcurs ușor? Cu siguranță nu. Să renunți la jobul de corporatist bine plătit, mizând pe o idee, riscând totul pentru un vis, nu e tocmai ușor. A meritat? Daaaaa! 🙂 … și visul continuă!

Povestea unei afaceri de succes, care crește cu grijă și având în permanență în vedere tot ceea ce este mai bun pentru educația copiilor, merge mai departe. Cu speranță, încredere și creativitate!

„Avem planuri de creştere, dar când te extinzi, începi să devii creator şi mai puţin implicat direct. E mică Lumea lui Momo acum, dar îmi place cum este. Mă uit atent la relaţiile cu părinţii, copiii, colaboratorii. În izolare, ne-am mutat în online, a fost greu, dar şi interesant, deoarece lucrez fără certitudini şi mă raportez la prezent.”

Te invităm să citești sau să urmărești, după cum preferi, înregistrarea acestei discuții pe site-ul Ziarul Financiar, Afaceri de la zero.

About Author

Avatar photo

Related posts