fbpx

Lumea lui MOMO este în egală măsură un studio de arta, dans, teatru, mișcare, poveste si un spațiu liber de creație, imaginație și explorare personală. Nu. Nu este un loc doar pentru copii. În egală măsură se adresează și adulților. Poți spune că suntem și ceainărie pentru că aici, pe lângă zâmbetul și căldură casei noastre te întâmpinăm întotdeauna cu un ceai cald și un braș de mere proaspete. Și, odată cu ele curg și întâmplările.

Lumea lui MOMO este un loc unde îți poți aduce visele mici și mari să le transformi în realitate. Credem în comunitate, în crearea unei conversații în jurul creativității și vieții vesele. În Lumea lui MOMO ai șansa să explorezi de la pictură, ceramică, dans, meditație și relaxare, design interior și vestimentar, teatru & muzică, delicii culinare, până la fotografie și arta jurnalului.

Ți-ar plăcea să ni te alaturi? Fă-ne o vizită în zilele următoare și hai să povestim mai pe-ndelete. Cu siguranță, că-n noianul nostru de idei vom găsi ceva croit pe măsura ta. Sună-ne, scrie-ne sau vino pur și simplu.

About Author

Avatar photo

Mira Loghin

Creator de concepte educaționale care servesc viața trăita conștient. Coach, trainer în comunicare nonviolentă. Omul care a dat prima suflare de viață centrului de educație alternativă pentru copii între 1-10 ani, Lumea lui MOMO. Autoarea cărții„Grădinița pentru totdeanuna” ... dar, înainte de toate acestea, copil universal.

Related posts