fbpx
Sambata 28 ianuarie, ora 11.00
pentru copii de 5-10 ani

Țesem lână și povești într-un atelier de tapiserie pentru mame și copii cu prietena noastră Erika de la coolwoolstudio.
pentru copii de la 5 la 10 ani.

Zilele reci si scurte de iarna ne imbie la ceai cald, povesti frumoase si intalniri cu prietenii. Asa ca, dragi mamici, imbracati-va sufletul cu tot ce aveti mai bun, luati-va copiii de mana si poftiti la mare-sezatoare-mare chiar la MOMO in casuta. Timp de 1,5 ore vom vorbi despre noi ca femei si mame, in timp ce mainile ne vor lucra alaturi de copii.

Si cum nu se poate lucru fara voie buna, vom avea ceai parfumat si mere de toamna, nenumarate povesti pe teme alese de noi. Vom rade mult, vom invata de la Erika povestea lanii de merinos, dar cel mai tare vom petrece timp de calitate copiii nostri, intr-o dimineata de sambata.

Ce primesti ca femeie si ca mama in urma acestei sezatori? Ce primeste copilul tau?

– vei avea timp pentru tine si copilul tau, facand o activitate cu sens pentru amandoi
– vei intalni mame ca tine cu aceleasi preocupari, caci cine se aseamana se aduna 🙂
– vei scapa de rutina si vei evada in Lumea lui MOMO, o lume a increderii, bucuriei si optimismului
-vei invata ca lucrul de mana are forta unui magnet, si nu ai nevoie sa stii nimic despre asta
-vei oferi copilului tau sansa de a interactiona cu alti copii in cadrul unor activitati creative – te vei simti pur si simplu bine.
– copilul tau isi dezvolta rabdarea, concentrarea se conecteaza cu el si traieste in prezent

Voi veniți cu inima deschisă și soare în zâmbete, iar noi aducem lână moale și pufoasă. Vom crea împreună căte un gherghef și apoi vom lăsa firele să ne spună povești în timp ce le vom țese.

Timp de 1 ora si jumatate vom parcurge împreună, pas cu pas, procesul pentru ca la final să plecați acasă cu un semn de carte pentru voi, o păturică sau un covoraș pentru coltul papusilor.

Cand, unde, cum si cat?
Sambata 28 ianuarie, de la 11.00 la 12.30
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti
Cost atelier: 60 lei (parinte + copil)
Avem ceai cald din belsug, mere de toamna si multe zambete frumoase.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (in sala intra un singur parinte) iar participarea se face doar pe baza unei rezervari prealabile. Detalii se pot obtine la tel. 0758.565.113

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la [email protected]. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts