fbpx
Sămbată 14 ianuarie 2017
pentru copii de 2-4 ani si părinți laolata
ora 10.00 (2-3 ani) si 11.30 (3-4 ani)

Mami, ce fac pasările iarna? Unde dorm si mănîncă ele? Oare le este frig, cu ce se învelesc? Au și ele o mămica care le îngrijește, le mîngîie și le iubește?

Pana si tu, dragă mamica sau tătic, atunci cînd privești pe fereastra la natura inghețată, te gîndești la păsărelele rămase in tărîmurile noastre pînă la primavară si care au nevoie de noi sa treacă iarna mai usor.

Cum ar fi să le pregătim impreună din jumatati de portocala, coșulețe delicioase umplute cu semințe gustoase? Apoi să le agățam pe ramurele, in copacul de langa casă, in parc sau in curtea grădiniței? Oare cine ar putea sa ne poarte recunoștința?? :-)))

Asa cum v-am obisnuit vom incepe printr-o joaca libera, continuam cu o poveste despre viata pasarilor, invatam un nou joculet de degete, apoi curatam portocalele, papam pulpa dulce si zemoasa, iar apoi ne jucam cu semincioarele. Fiecare copilaș va pleca acasă cu un cosulet plin cu semințe, pentru a-l oferi hrana pasarelelor.

Avem două grupe, de la 10.00 şi 11.30 şi 8 + 8 locuri disponibile în fiecare dintre ele. Participarea se face doar pe baza de inscriere la [email protected], in limita locurilor disponibile. Atelierul dureaza 60 de minute, costă 55 lei parinte + copil

Important: Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.

PS. Adresa noastră este: Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti, telefon 0758.585.113 sau 0754.565.111

** Pentru garantia rezervarii, recomandam sa va inscrieti la [email protected]. Odata locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea va rugam, sa anulati rezervarea in scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
redescoperi copilul din ţine
zâmbeşti mai des şi scapi de stres
îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

About Author

Avatar photo

Related posts