fbpx
Sambata 11 martie ora 11.00
Pentru copii 2,5-6 ani si parinti

Haideti sa descoperim reteta unei noi sambete in familie, simpla dar fericita! Stim ca la data atelierului va fi trecut deja ziua mucenicilor, iar unii dintre voi vor fi mancat pe saturate fie de la bunica, fie cumparati de mamica sau primiti in dar de la vecinica.

Si cum 9 martie cazu intr-o zi de joi, mucenici n-am copt si nici casa n-a mirosit a sarbatoare.. Asa ca va poftim alaturi de noi sa recuperam MOMOcenici sa framantam, si-n cuptor sa-i rumenim, cu miere si nuca sa-i indulcim.

Prin camara cautati, in covata framantati, cu vanilie imbelsugati… si cum se rumenesc ei pe indelete la cuptor, noi vom asculta o poveste venita de departe, din vremea cand povestile nu aveau nume.

Ce NU punem in reteta ne veti intreba? Proteina animala, zahar si faina alba.

Cost atelier: 60 lei (parinte + copil)
Durata: 60 minute
Avem ceai cald din belșug și îmbrățișări calde
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti

„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend in care noi parintii ne vom juca cu copiii nostri așa cum ne dorim dar nu avem timp acasă. MOMO va crea povestea, va iniția joaca, iar voi veți aduce bogatia de imaginație si entuziasm. Ne vom intâlni in fiecare sambata din saptămână, de fiecare dată cu o alta temă de lucrat și o nouă poveste.

** Pentru garantia rezervarii, recomandam să vă înscrieți la [email protected]. Anulările se fac doar în scris, până vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achită odată cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts