fbpx

11 februarie 2016, ora 10.00 si 11.30
cu Alexandra Marcu, instructor de educație timpurie
Parinti & copii se cocăresc și veselesc

Păine facută în casă, framântată cu senin in gănd, din făinuri sănătoase cu apa neîncepută, in covata de lemn pricepută, stropită cu ulei de masline, inmiresmată cu busuioc din grădină sau doar aromată cu sare grunjoasa culeasa din mare sau rosii uscate la soare… nu-i așa că ne fură gândul și ne duce până la bunica??

Sămbata aceasta facem paine grâu integral cu semințe de floarea soarelui, in și susan! Hai să modelam impreună, să ne umplem de făina din cap pana in picioare, să radem cu gura pana la soare, sa ne modelăm fiecare turtița și să-i punem ochi și gura si apoi sa ședem sa ne infruptăm din minunile ieșite din cuptor și măinile noastre. Haideți să descoperim rețeta unei sâmbete impreună, simplă dar fericită!

Casa noastră primește oaspeți dintre cei mici (2-3 ani) de la ora 10.00 și pe cei mai mărisori (3-4 ani) de la 11.30

Cost atelier: 60 lei (parinte + copil)
Durata: 60 minute
Avem ceai cald din belșug și îmbrățișări calde
Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4, Bucuresti

„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend in care noi parintii ne vom juca cu copiii nostri așa cum ne dorim dar nu avem timp acasă. MOMO va crea povestea, va iniția joaca, iar voi veți aduce bogatia de imaginație si entuziasm. Ne vom intâlni in fiecare sambata din saptămână, de fiecare dată cu o alta temă de lucrat și o nouă poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti (în sală intra un singur părinte) iar participarea se face doar pe baza unei înscrieri prealabile. Detalii se pot obtine la tel. 0758.565.113

Activitățile urmăresc dezvoltarea competențelor pe aceasta grupă de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

*În cazul in care nu se înscriu suficienți copii pentru ambele grupe, vom unii inscrierile iar atelierul se va ține pentru toată lumea de la ora 11.00

** Pentru garantia rezervarii, recomandam să vă înscrieți la [email protected]. Anulările se fac doar în scris, până vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achită odată cu prezentarea la atelier.

About Author

Avatar photo

Related posts