fbpx

Lumea lui MOMO e despre joc și cum să crești… cu joacă. E despre mirare și ascultare. Lumea lui Momo e o altfel de  întâlnire între părinți și copiii lor. O întâlnire care îi crește cu iubire, timp și blândețe. Lumea lui MOMO este un spaţiu în care timpul s-a oprit atât cât să te asculţi şi să te priveşti.  O lume în care timpul eşti tu, oriunde şi orice faci.

Lumea lui MOMO este locul unde îţi laşi papucii obosiţi de drum la uşă, alături de gânduri, frământări şi păşeşti desculţ, tu însuţi. Aici este un spaţiu unic creat pentru copilul tău și copilul din tine, dornic să împărtășească, să creeze, să-şi imagineze, să râdă, să exploreze, să se simtă liber, să simtă încludere, apreciere și recunoaștere.

#LumealuiMOMO are 8 ani de primăvară, vară, toamnă, iarnă. Vă mulțumim că ne oferiți atâtea prilejuri să creștem în continuare. Vom păstra tot anul straiele de sărbătoare și vă așteptâm să ne treceți pragul, așa cum ați făcut-o până acum, iar pe cei care încă nu ați îndrăznit, vă invităm să ne cunoașteți familia. Cu o vorbă bună. Cu un ceai și o îmbrățișare. Aici, la noi acasă, printre perne colorate vă așteptăm să descoperiți fie atelierele pentru părinți sau cele pentru copii, grădinița și pregrădinița, taberele de familie, cercurile de empatie….

Și tot mai avem de construit …

În 8 ani am crescut câteva generații de copii și am ajutat să crească sute de familii. Am făcut ateliere și am pictat mii de foi. Am citit mii și mii de povești. Am croșetat mii de brățări. Am făcut multe mii de coronițe pentru sărbători și alte mii de lampioane. Am făcut tablouri de toamnă. Am pus alături de copii sute de borcane cu murături alături de copii. Am frământat mii de pâini. I-am condus pe copii în zeci de drumeții pe câmpuri și dealuri, pe drumuri de țară. Am râs și am plâns de atâtea ori alături voi și tot n-am terminat de construit.
Și am mai scris și o carte Grădinița pentru totdeauna.

Ne place atât de mult, încât o să mai facem toate acestea, ba chiar și câteva lucruri în plus.

Vă anunțam curând ce bunătăți pregătim!

#8anidelumealuimomo, #joaca, #parinti, #copii, #educatie, #gradinita, #pregradinita, #atelierecopii

About Author

Avatar photo

Mira Loghin

Creator de concepte educaționale care servesc viața trăita conștient. Coach, trainer în comunicare nonviolentă. Omul care a dat prima suflare de viață centrului de educație alternativă pentru copii între 1-10 ani, Lumea lui MOMO. Autoarea cărții„Grădinița pentru totdeanuna” ... dar, înainte de toate acestea, copil universal.

Related posts