fbpx

Încă mai este timp … pentru noi, copii!

Să-ţi imaginezi, să visezi şi să crezi sunt poate singurele condiţii, pe care orice om trebuie să le îndeplinească pentru a creşte mare. Pentru a fi exact ceea ce îşi doreşte să fie, departe de orice compromis.

Noi copiii avem totul! Avem puterea imaginaţiei precum nimeni altcineva. Deţinem arta de a visa, dar şi credinţa puternică că nimic nu ne este imposibil. Ajutaţi-ne să le păstrăm, să le ducem mai departe şi să le transformăm în adevărate valori.
Lăsaţi-ne să păstrăm vie lumea poveştilor în această lume pe alocuri plictisitoare, aglomerată; iar împreună cu ele să ne inventăm personajele, să ne creăm propriile jocuri cu entuziasmul şi bucuria unei copilării fără de sfârşit.

Voi, cei mari, rămâneţi alături de noi şi redescoperiţi bucuria de a face lucruri mici, dar mai ales oferiţi-vă libertatea de a fi voi înşivă de a visa … încă a visa. Pentru asta este timp.

About Author

Mira Loghin

Creator de concepte educaționale care servesc viața trăita conștient. Coach, trainer în comunicare nonviolentă. Omul care a dat prima suflare de viață centrului de educație alternativă pentru copii între 1-10 ani, Lumea lui MOMO. Autoarea cărții„Grădinița pentru totdeanuna” ... dar, înainte de toate acestea, copil universal.

Related posts