fbpx
duminică de poveste

Duminica noastră de poveste începe cu …  Atelierul de Turtă de Dulce, de la 10.30 – 12.00 frământăm și coacem turtă dulce cu Maestru nostru, Marius – Omul de Turtă Dulce, că doar ne pregătim de Crăciun, asa-i?

APOLODOR – călătorii, cântece și povești cu Ada Milea și Radu Banzaru
Duminica 11 Decembrie

ApolorNițelus mai spre amiază, pe la orele 12.00 ne așternem la povești, ceai, muzică cu Ada Milea și Radu Banzaru. Cine e Apolodor? Un simpatic pinguin care cântă la cor, se trezește într-o dimineață cu un mare dor pentru frațiorii lui din Labrador. Cu privirea lui tristă și cu băgajelul făcut, se așterne pe drumul care să-l ducă înapoi la familia sa. Apolodor călătorește și se întâlnește cu: Suzi Camila, tâlharul din Connecticut, căpitanul de vas, savantul, profesorul din Uruguay, cu uraganul, desertul și alte zgomote.

  • Muzica semnată de Ada Milea. Spectacolul durează 45 minute
  • Locuri limitate!!!!! Preț: 25 lei/persoană, copiii până la 7 ani au întrarea gratuită. Pentru bilete, rezervări, detalii vă rugăm scrieți-ne la [email protected] sau sunați la 0723.565.113 (Mira) și 0723.397.871 (Oana)

Atelierele Familiei de Aluaturi si Copturi. Părinți & copii se cocăresc, prăjituresc și veselesc!

Turtă Dulce de casă … arome de scorțisoara și vanilie … în prag de Crăciun!!  Hai să frământăm împreună, saă ne umplem de faină din cap până în picioare. Să râdem cu gura până la urechi. Să ne modelăm fiecare turtiță și să-i punem ochi și gură. Apoi să ședem să ne înfruptăm din minunile ieșite din cuptor și mâinile noastre.

Haideți să descoperim rețeta unei duminici împreună, simple, dar fericite! Pentru părinți și copii, în fiecare duminică între orele 10.30-12.00. Rezervă-ți un loc pentru 11 decembrie la ora 10.30, la Atelierul de Turtă Dulce. Sună la 0723.565.113 sau scrie-ne pe [email protected]

Omul de turtă dulce: Marius Tudosiei, asistat la nevoie de Toba de Tinichea : Mira Loghin

Detalii organizatorice:
  • Tarif special pentru data de 11 Dec:  30 lei/ adult, 15 lei/ copil (inclusiv ingredientele, demonstrația, frământatul, coptul și distracția! Rețeta și papatul din partea casei 🙂
  • 1 copil + mama + tata (3 persoane) – 70 lei, 2 copii + mama&tata – 80 lei (4 persoane)

About Author

Avatar photo

Related posts