fbpx
Sambata 18 iunie, 2016
de la ora 11.00 pentru grupa de 2-4 ani

Voi cate cirese puteti manca o data? Si cum le preferati rosii purpurii, galbene aromate sau visinii mai coapte?

Si pentru ca ne aflam in luna lui Ciresar nu puteam rata sa sarbatorim cum se cuvine cel mai iubit fruct din toate timpurile : ciresele!

Pai asta cum facem: vom modela dintr-o pasta aromata si cu rosu colorata, dar mai ales in casa manufacturata un aluat moale si parfumat, tocmai bun de modelat.

Il vom rostogoli in bilute, vom adauga codite..si desigur le vom impleti si cosulete.

Desigur ca nu putem incheia aceasta activitate minunata, fara sa ne burdusim burtile cu cirese pofticioase, proaspete si sanatoase dar mai ales tare delicioase.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste intre 2-3 ani, dar si celor de la 3 la 4 ani. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la o activitate menita sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Detalii organizatorice
Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuit pentru adult)

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. Va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

About Author

Avatar photo

Related posts