fbpx

Grădinița pentru totdeauna — de unde poți achiziționa cartea Mirei Loghin

cartea Grădința pentru totdeauna

Grădinița pentru totdeauna — de unde poți achiziționa cartea Mirei Loghin

Acum câteva zile, mai bine zis pe Pe 21 septembrie, cartea Grădinița pentru totdeauna a serbat un anișor! Pentru că mulți dintre voi, dragi părinți și prieteni ai lumii lui Momo, ne-ați întrebat de unde o puteți achiziționa, ne-am gândit să vă răspundem scurt și la obiect.

 

„Să crești un copil este precum o călătorie. Știi întotdeauna de unde pleci, însă unde și cum vei ajunge, nu știi niciodată. Tot ce poți face este să-ți urmezi intuiția, să-l asculți și să-i hrănești visul.”  — Mira Loghin

cartea grădinița pentru totdeauna
Așadar, cartea o puteți achiziționa online de la câteva librării și alte magazine. În cazul unor site-uri, puteți beneficia și tot felul de reduceri. Unele reduceri ajung și la 20%! Pentru început, vom menționa Editura Univers, cea care a șu publicat această carte dedicată părinților preocupați de intrarea copiilor la grădiniță.
Celor nerăbdători le spunem că booknation.ro pot descărca gratuit un fragment din carte. Este important să menționam că stocurile disponibile sunt limitate, așadar se poate întâmpla să fiți nevoiți să vizitați mai multe site-uri. Iată câteva dintre editurile, magazinele și librăriile online unde încă se mai găsește cartea.
Dacă sunteți departe de România, puteți oricând apela la Amazon! Lectură plăcută și să ne azim cu bine!

About Author

Avatar photo

Related posts