fbpx
carnaval de primavără

Soarele e bun cu noi și ne zâmbește în fiecare zi, iar lucrul acesta ne aduce tuturor o stare de bine. Copiilor le aduce o dorinţã puternică de a zburda pe aleile parcului sau în curtea grădiniței. E motiv de sărbătoare! E soare, e libertate și e primăvară … așa că nu puteam să nu vă povestim, să nu vă arătăm, cum ne-am bucurat noi primele zile de martie! 🙂 Cu un Carnaval de primăvară în toată regula, dar și cu multe alte ateliere și activități în aer liber.

Primăvară vine, iată!
Şi ne bate iar în poartă.
Să-i deschidem îşi dorește.
Carnavalul îl pofteşte!

În grădina noastră primele plăntuțe și floricele de primăvară timpurie abia așteptau companie zglobie. Râsete, chiote, țopâială și veselie. Și uite așa, cu mic cu marea ne-am adunat și am făcut tot felul de lucrușoare — o să vedeți imediat, am îmbracat cășuța MOMO în straie de primăvară. Am pictat, am colorat și am decupat. Ghirlande minunate am agățat. Am creat precum artiștii tot felul de proiecte și ne-am bucurat. Am stat la povești și ne-am spus câte-n cer și stele!  Am ieșit în grădină, am plantat răsaduri și ne-am uitat la melci. Le-am făcut chiar și-o promisiune … câ la vară vom împărți căpșunile cu ei.

Carnavalul de primăvară

Și a venit și evenimentul mult așteptat! Carnavalul de primăvară! 3 zile de joacă, veselie și sărbătoare!!! O căsuță primitoare, decorată laolaltă … panglici, floricele și ghirlande de hârtie colorată. A fost muzică și dans după dans. Au fost chicote de bucurie și zâmbete după zâmbete. Casa noastră și grădina au vibrat în râsete și tropote de copii. Ne-am bucurat din nou de jocurile noastre împreună, de momentele de veselie și de îmbrățisări. Au fost trandrețuri multe . Ai răsunat iar cântecele și povești.

Și alte surprize de Mărțișor …

Pământul mă învață să uit de mine precum zăpada topită își uită viața. Pământul mă învața renunțarea precum frunzele care mor toamna. Pământul mă învața curajul precum arborii care stau verticali și singuri. Pământul mă învața regenerarea precum sămânța ce crește primăvara. – William Alexander

Cei mici și dragi, nu au ratat șansă să exploreze curtea, să cerceteze grădina, pe care și ei o îngrijesc. Ce minune! Ce bucurie și ce zâmbete generoase!
mărțișor

Bucuria noastră

Când mărțișoarele pe care le primim arată așa. Mulțumim mâinilor care l-a creat, și noi l-am simtit ca o prelungire a inimii. #LumealuiMomo ureazã tuturor mămicilor un cãlduros la mulţi ani si o primãvarã seninã!
#crestemimpreuna #viataestedespretimp #martisor #lumealuimomo

About Author

Avatar photo

Related posts