fbpx
Duminica 12 iunie ora 12.30
Lumea lui Momo merge la Creart
invatam despre lume prin joaca si arts&crafts
pentru copii de la 6 la 10 ani

Saptamana aceasta calatorim in Singapore, o tara a culorilor, a contrastelor, in care oamenii imbrastiseaza diversitatea. Singapore este un stat-oras insular format din 63 de insule si este cea mai mică tara din Asia de Sud-Est. Numele Singapore a derivat din cuvintele limbii Malay, singa (leu) și pura (oras). Hai sa descoperim impreuna particularitatile sale si ce fac acest loc deosebit fata de altele.

Va invitam intr-o calatorie imaginara, in care vom explora, vom face un eventai vesel si colorat si vom descoperi traditiile lor.

Calatorie in jurul lumii, este un atelier destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, in care invatam despre lume prin joacă si are loc in fiecare duminica de la 12.30 la centrul Creart. Invartim globul pământesc, ne stabilim punctul unde vrem să ajungem, alegem cel mai potrivit mijloc de transport şi pornim la drum. Ajunşi la destinaţie, vom afla despre obiceiurile locului, ce limbă vorbesc oamenii, ce fel de climă au în tot timpul anului, de unde se trag, cum locuiesc, ce preocupări au, cum dansează, ce muzică ascultă sau ce mănâncă gazdele noastre. După ce le-am experimentat pe toate, „vom lua un obiect ca amintire” şi apoi ne vom îndrepta spre casă. Ca să nu ne pierdem, ne-am gândit să începem din Europa, să continuăm cu Africa până ajungem în Asia, Australia şi chiar Insulele Cook.

Acest atelier este oferit si sustinut de Creart in cadrul programului „Ateliere de Creatie” in colaborare cu Lumea lui MOMO

Doar 10 locuri pentru la fiecare grupa, va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la telefon: 0733.331.324, email: [email protected], de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00

Taxa participare: 10 lei/copil

About Author

Avatar photo

Related posts