fbpx
Sambata 4 iunie, ora 10.30
Lumea lui MOMO merge la Centru Creart
Atelier de creativitate si joaca senzoriala
pentru copii de 2-3 ani

Iei o bucata de plastilina artizanala naturala si o lasi sa alunece usor in caldura palmelor, iar daca incepi sa le si misti descoperi ca din mainile tale tocmai a iesit un crampei de poveste . Mai iei o bucata, si de data aceasta continui povestea si ii dai un sens. Copiii fac intotdeauna lucruri cu sens, chiar daca noua ni se par iesite din tiparele cunoscute.

Va invitam intr-o poveste in care vom compune iarna asa cum o traim si ne place: putem trece de la manusi, la fulgi de zapada, la nas ros’ la oameni de zapada sau o sanie saltareata.

Stiati ca modelajul este una dintre cele mai importante activitati pentru copii? El stimuleaza dezvoltarea motricitatii fine si are efecte pozitive in pregatirea copilului pentru scris, pentru cunoastere, ii dezvolta creativitatea si ajuta copilul sa se exprime prin arta.

Acest atelier este o întâlnire săptămânală pentru copii prin care isi dezvolta increderea de sine, interactiunea avand loc in prezenta securizata a parintilor. Isi dezvolta increderea de sine, isi intensifica limbajul, isi extind abilitati motorii fine prin explorarea de materiale diverse, cu texturi si consistenta diferite. In plus, participand la activitati de grup invata sa interactioneze cu alti copii.

Atelierul este oferit si sustinut si oferit de Creart in cadrul programului „Ateliere de Creatie” in colaborare cu Lumea lui MOMO, la sediul din Piata Lahovari nr. 7.

Taxa participare: 10 lei/copil
Doar 8 locuri disponibile va rugam să rezervati si să confirmati din vreme participarea la acest atelier la telefon: 0733.331.324, email: [email protected], de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00

About Author

Avatar photo

Related posts