fbpx
11 decembrie ora 11.30
Cafe Deko

Spectacol de teatru muzical și interactiv pentru întreaga familie, recomandat copiilor care au implinit deja 3 ani, pana la 10 ani

Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, şi are loc la Cafe Deko, Str. Selari nr. 14 (Centrul Vechi, intrarea dinspre Cheiul Dambovitei)

Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu – 3 actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre „Ziua în care a fugit somnul”, „Nica şi Poveştile sale” sau Aventurile lui Hermann.

Muzică acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop.

Preţ bilet: 25 lei copil, 25 lei adult, si se gasesc la vanzare pe site-ul www.iabilet.ro

Rezervarile la acest spectacol se pot face doar in zilele de vineri si sambata premergatoare spectacolului, in limita locurilor rămase libere la [email protected], cu ridicare in ziua spectacolului de la intrare. Detalii la telefon: 0754565111

About Author

Avatar photo

Related posts